spb shell 3d turkçe launcher arayuz 10n numara tavsıyem

Sponsorlu Bağlantılar

mc_shekil

mc_shekil

Üye
burada arayüz gitmiyo isterseniz bu home tuşuna basın seçeneklerden birini seçin ama seçmeden önce varsılayanı ayarlayın gioda çalıştı home tuşunu bastığınızda oluyove market le ilgili hiç sorun yaşamadım guitar tabs diye bi program var sertifikasız ama market onu pasif hale getirmiyor ve pasif hale getirmek ne
sertifika diye bişey yok aklın symbian a gitmesin.pasif olması derken şunu kasdettim bu spb 3D biliyosun ücretli bi program ve market aracılığı ile program lisans kontrolü yapıyor lisanssız olduğunu saptayınca ensemize biniyor ve arayüz dahada açılmıyor telefon orjinal home ekranına dönüyor ama yüklü uygulamalarda halen daha yüklü gözüküyor anlatmak istediğim bu.ben senin dediğin şeyi yaptım varsayılan olarak bu arayüzü seçtim lakin yine olmadı..gio kullananlar genellikle sorunsuz kullananildiğini söylüyorlar orası tam muamma zaten.. xperia 10 da kullanabilen bi babayiğit varsa çıksın söylesin elini öperim onun..rootlu yada rootsuz hiç bir çözüm bulunamadı buna,herkes parasını ödeyipde aldı

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
sertifika diye bişey yok aklın symbian a gitmesin.pasif olması derken şunu kasdettim bu spb 3D biliyosun ücretli bi program ve market aracılığı ile program lisans kontrolü yapıyor lisanssız olduğunu saptayınca ensemize biniyor ve arayüz dahada açılmıyor telefon orjinal home ekranına dönüyor ama yüklü uygulamalarda halen daha yüklü gözüküyor anlatmak istediğim bu.ben senin dediğin şeyi yaptım varsayılan olarak bu arayüzü seçtim lakin yine olmadı..gio kullananlar genellikle sorunsuz kullananildiğini söylüyorlar orası tam muamma zaten.. xperia 10 da kullanabilen bi babayiğit varsa çıksın söylesin elini öperim onun..rootlu yada rootsuz hiç bir çözüm bulunamadı buna,herkes parasını ödeyipde aldı

arkadaslar ben bunu root yetkısı aldıktan sonra kullnıyorum androıde geçtıkten sonra bunu kullnadım ve memnunun herhangı bır sertfıka ıstemedı ve telefonun vodafon 945 dıger arkadaslarımda kullanıyor bu arada root yetkısı mutlkaka ıstıyor bılgınıze kalıcı root yapmanız lazım xperıa 10 da kalıcı rot yapıldıgı takdırde çalıstırıyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

hacı o örnek verdiğim program 5 euro

safakk34

safakk34

Üye
ya arkadaşlar nasıl yapılıyo bu . pc ye indiriyorum rardan çıkartıyorum ama 6-7 dosya çıkıyor kurulacak bi dosya yok ortada telefonun neresinde atcam bunu bi çözemedşm...

berkant12345

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar nasıl yapılıyo bu . pc ye indiriyorum rardan çıkartıyorum ama 6-7 dosya çıkıyor kurulacak bi dosya yok ortada telefonun neresinde atcam bunu bi çözemedşm...

spb shell 3d apk. yazan uygulamayı karta at telefondan kartı aç uygulamayı bul uzerıne tıkla yuklensın daha sonra komle ana ekrana gerı don telefon bekleme ekranına daha sonra home tusuna bas ve açılan ekrandakı spb shell 3d yı uzerıne gel ve tıkla bukadar gule gule kullan

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Txt iniyor telden indiriyorum diye olabilir mi

karamezar

karamezar

Üye
arkadasım paylasımın ıcın cok cok tesekkur edıyorum boyle bırsey arıyordum derdıme careyı buldun ellerıne emegıne makınene saglık tesekkureler paylasım ıcın

lepra

Üye
teşekkürlerrrrr

__yasa__

__yasa__

Üye
:vurabi bu tlfn ne marka androide gececemde tlfn baya baya hatta çookkkk hoşuma gitti:aha:

yevkumen

yevkumen

Üye
marketi silince calısıyo ama marketi silmeye değmez

eaglehard1

Üye

malesef oyle

MBrkA

MBrkA

Üye
Hayatımda bu kadar güzel bir launcher görmedim gerçekten çok iyi yapmışlar :)

ssinancelik

Üye
kardeşim çok çok teşekkür ederim süper olmuş

sivas.dastan

Üye
arkadaslar bende sizin yasadıgınzı sorunlarını hepsını yasadım ben nasıl yaptım adım adım anlatayım sıze sımdı uygulamayı ındırdınız tele yukledınız yukledıkten sonra wifi kapatıyorsunuz 3g dahıl sonra spd dosyası yukluyorsunuz yukledıkten sonra cogu programda ac secenegı cıkıyor ama bu uygulamada sadece kaydet secenegı aktıf kaydet demeyın sakın o pencere geldıgınde home tusuna basıyorsunuz dırek yukluyor bu kadar kolaymıs

----------Eklendi @ 00:36:59 ---------- Yazıldı @ 00:32:33 ----------

bide marketı kaldırmaya gerek yok samsungapps bulunan droidwall dıye bır program var onu ındırın orda spd dosyasını bulun en solunda wifi ve 3g kutucugu var secın ve cıkın hıc bır sorun cıkmıyor

borukuzen

Üye
Mesele Orda işte kardeş bende desire s var home tuşu dokunmatik istemeyerek değdiğimde program otomatikmen kapanıyor ve tekrar aktif edebilene aşk olsun benim bulduğum en basit yöntem programı tekrar aktif edebilmek için programı kaldırıp yeniden kurmak :(

aynen arkadaşım katılıyorum sana.
ideos X5 e yukledım bende.bi gun calıştı sonra hata mesajı vermeye başladı
bu sorunu hala kımse cozemedı galıba

Mareşal

Üye
:tşk:

giresun_lu

Üye
evet ben galaxi ace de kullanıyorum..sorunsuz ..emeği geçen herkese saygılar..

kaptan0629

Üye
bendede aynı problem vardı ama go lounce ex de yükledim şimdi home tuşuna yanlışlıklada olsa bassam soruyor go loncer mi yoksa andıroid louncer diye bende iptal diyorum program kapanmıyor :D

Üst Alt