mc_shekil
Üye
sertifika diye bişey yok aklın symbian a gitmesin.pasif olması derken şunu kasdettim bu spb 3D biliyosun ücretli bi program ve market aracılığı ile program lisans kontrolü yapıyor lisanssız olduğunu saptayınca ensemize biniyor ve arayüz dahada açılmıyor telefon orjinal home ekranına dönüyor ama yüklü uygulamalarda halen daha yüklü gözüküyor anlatmak istediğim bu.ben senin dediğin şeyi yaptım varsayılan olarak bu arayüzü seçtim lakin yine olmadı..gio kullananlar genellikle sorunsuz kullananildiğini söylüyorlar orası tam muamma zaten.. xperia 10 da kullanabilen bi babayiğit varsa çıksın söylesin elini öperim onun..rootlu yada rootsuz hiç bir çözüm bulunamadı buna,herkes parasını ödeyipde aldıburada arayüz gitmiyo isterseniz bu home tuşuna basın seçeneklerden birini seçin ama seçmeden önce varsılayanı ayarlayın gioda çalıştı home tuşunu bastığınızda oluyove market le ilgili hiç sorun yaşamadım guitar tabs diye bi program var sertifikasız ama market onu pasif hale getirmiyor ve pasif hale getirmek ne
abi bu tlfn ne marka androide gececemde tlfn baya baya hatta çookkkk hoşuma gitti