Spb shell 3d sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saloooo

Üye
    Konu Sahibi
Spb shell 3d sorun
SPB Shell 3D yi açan hackleyen yokmu hala, androidler kullanıyo, symbian ölü bu ne iş ya hiçmi iyi yanı yok symbianın
bi kaç yerde var internet hatası veriyo bigisi olan paylaşsın lütfen! :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Symbian kullanmaya devam ettikçe daha birçok güzellikten mahrum kalacaksınız...

zonewars77

zonewars77

Üye
Symbian kullanmaya devam ettikçe daha birçok güzellikten mahrum kalacaksınız...
Aynen... Android'te hack diye bir şey yok, apk olarak kaydedildiğinde iş bitmiş oluyor. geriye kalan tek şey apk dosyasını kurmak :D symbian kullanmanın zararları bu işte..

-omer-

-omer-

Üye
Aynen... Android'te hack diye bir şey yok, apk olarak kaydedildiğinde iş bitmiş oluyor. geriye kalan tek şey apk dosyasını kurmak :D symbian kullanmanın zararları bu işte..

Beğenmeyen kullanmaz olay bu kadar basittir. Kullanıyoruz ki seviyoruz!

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:D en özgür yazılım türü symbian bence. istediğini yapabiliyorsun. bu program hacklenmedi diye yazılımı kötüleyecek değiliz :D :D :D android hızlı ama kısıtlı malesef :/ :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Symbianda uygulama yokmuymuş. :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
adamlar hem symbianı beğenmiyor hemde bu konularda geziyolar :D :D :D bu symbian madem kötüyse işiniz ne symbian konularında :D :D

serecans

serecans

Üye
bi tutturmuşlar android :off:

emreli01

emreli01

Üye
hacı adam konuyu spb 3d ile açmış ne konuşuyorsunz adminler veya cvp versin bizde bilgilenelim android kullanıoyr s^3 nie kullanmasın su spb 3d hckleyinde kullanalım yaf :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hacı adam konuyu spb 3d ile açmış ne konuşuyorsunz adminler veya cvp versin bizde bilgilenelim android kullanıoyr s^3 nie kullanmasın su spb 3d hckleyinde kullanalım yaf :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru
:D :D :D harbiden ya adminler devreye girin lütfen . hackli yazılımı bulursanız çok seviniriz... iyi günler... :)

saloooo

Üye
    Konu Sahibi
androidi kaç tane firma kullanıyo dolayısıyla s^3 ten fazla uygulama var ama s^3 çok kötü durumda spb 3d çıktı bikaç gün sonra androidler gayet rahat kullanıyo bide android yandex shell var spb nin aynısı androidler ücretsiz rahat rahat kullanıyo. ufak bikaç uygulamanın peşinde degiliz zaten ama s^3 te genel uygulamalarda çok kötü durumda kaç ay geçti bi spb 3d yi kullanamıyoruz konunun uzmanları bişeyler yapsınlar hacklıyolarmı napıyolarsa, nokia kalitelidir diye aldık millet enayimisin s^3 alınırmı diye dalga geçiyo adam gelmiş android 2.5 400 liraya almış benim c7 ile kıyaslıyo ya birsürü uygulaması var azımı açıp bişey diyemiyorum
BU NE İŞ YAAAAA:vur

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş. kısa bir süre içinde hacklenir... sanırım beklemekten başka hiç bir çare yok...:off:

Achilleus52

Üye
ben yıllardır symbian kullanıcısı olarak şunu sormak istiyorum.. S^3 kullanıcıları Herhangi bir face apps da hızlı gezebiliyormusunuz yada digitürken maç izleyebiliyormusunuz. Flash içerikli ödevlerinizi düzenleyebiliyormusunuz. Paramız yok diye symbian kullanıyoruz. Bu yüxden s^3 ü eleştirmeyecek değiliz !!!

aykut466

Üye
arkadaşlar 5800 xp kullanıyorum spl sell yükledim ama numara yazamıyorum rehber var ama başka bir numara çeviremiyorum bu sorun neden kaynaklanır

Kayahan14

Kayahan14

Üye
xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Symbian aldım bir kere. Artık kullanıcaz yapıcak bir şey yok. Geliştirilmesi konusunda nokiadan ümidimi kestim. 'maxicep' sağolsun zaman zaman tatmin ediyordum. Maxicep foruma ve tüm üyecanlara teşekkürü borç bilirim. Yalnız şu SBP shell takıntısı oluştu ya. Ilgili yöneticilerin bunu başaracağını biliyorum ama üstünde fazla durmadığı kanaatindeyım. Lütfen buna da bir baksanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt