SPB Shell 3d inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3d inceleme
Öncelikle herkese merhabalar..
yaklaşık 7 aydır sabah akşam beklediğim ve araştırdığım SPB Shell 3d'nin symbian^3 için hackli yada 'lenmiş versiyonunu arıyordum ki, dün itibari ile canıma tak etti ve paypalın bütün engellerine ve 15 dolar gösterip sizden 32 tl çekmesine rağmen orjinal sitesinden söke söke aldım :) ..

Gelelim Programa:

Karşımıza Türkçe dil desteği olmayan bir program geliyor
Özel bir siteye bağlı , devamlı güncelleyebildiğiniz sıra dışı ve mükemmel bir fotoğraf galerisi var (ayrıca arka plan olarak kullanabilirsiniz)
Shell v3.8 daki eksik olan klasör ekleme acizliği ortadan kalkmış ve fazlasıyla aşılmış. Menülere olabildiğinizce hakimsiniz

Karşınıza sizi çok fazla cezbedecek görsel efektler ve s^3'e alışkın olmadığınız bir hız geliyor.
ilk başta herşey çok güzel giderken en basit email "uyarıcı" widget'i bulamıyorsunuz. Çünkü yok :)
Bu nedemek oluyor ? Email geldiğinde sizi uyaran hiçbir imleç yok, şeş kaza bakarsanız yeni mailinizi görebiliyorsunuz.

Telefonunuzu en az zorlayan bir uygulamaya (örneğin tuş kilidini açıp) girdikten 2-3 saniye beklemeden
sonra, shell 3d uygulaması size yanıt vermeye başlıyor,
SPB Shell v3.8**'deki kolaylığı sağlayan, kişi arama menüsünden eser yok, email takip yada okuma olayı zaten symbian kullanıyorsanız kendi menüsünden girmek zorundasınız , tabiri caizse uğraş babam uğraş..

Görünürde cihazınızı zorlamayan bir program olsada, bir kişiyi aramaya yeltendiğinizde ciddi kasmalar
hatta telefonunuzda resetlemeler görüyorsunuz. (c6-01 ve N8'de bu sorunlar sıkca görüldü)

Aldığım şifre ile (denedikten sonra programı silerek, YANİ şifreyi birkaç cihazda kullanarak)
Nokia c6-01 (kendi telefonum) , c7, N8'ile denedikten sonra,
gerçekten bu programı 32 tl vererek değilde, gerekirse 1 yıl daha bekleyip signed halini KORSAN olarak bedavaya almanızı öneririm.
(sonra, yok efendim korsana hayır)

spb.com'da "30 içerisinde sorgusuz sualsiz, beğenmezseniz paranız iade" şartı var,
ben buna başvurdum ve bekliyorum :)

SPB SHELL v3.8 CANDIR
SPB SHELL 3D KATLİAMDIR

Saygılarımla
Erkin DOĞAN

• Beğen
Tepkiler: İncİnat

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: bilgi için

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
para verdiğinize değil, 7 ay büyük beklentilerle beklediğinize yanıyorsunuz :D

emreli01

emreli01

Üye
mm bilgi için teşekürler ama bunun hacklenecegi yok galiba ve bende birinden şifresini aldım 3 cihazda kullanılıyor die ama olmadı :/ bende hcklenmesini bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

şahsen ben o görselligi çok sevdim mail göstergesi olmasda olur benm için işim olmuyor maille fazla o yüzden bir an önce hcklense ii olur benm için :ok2:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu uygulamayı kimse hackleyemez.Boşuna beklemeyin.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bilgi için teşekkürler .ama kayrabeyinde dediği gibi hacklyen çıkmaz bence.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
mm bilgi için teşekürler ama bunun hacklenecegi yok galiba ve bende birinden şifresini aldım 3 cihazda kullanılıyor die ama olmadı :/ bende hcklenmesini bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

şahsen ben o görselligi çok sevdim mail göstergesi olmasda olur benm için işim olmuyor maille fazla o yüzden bir an önce hcklense ii olur benm için :ok2:

İlk yüklediğiniz cihazdan programı silip internet bağlantısını açın, daha sonra , başka bir cihaza yükleyip orjinal şifreyi girin.
şifreyi girdikten sonra ilk yüklediğiniz cihazdaki programın olup olmadığını sistem kontrol ediyor, eğer yoksa, o şifreyle bu yöntemi
deneyip yüzlerce cihazda kullanabilirsiniz, ama en fazla 2 tane cihazda çalışan programı aynı şifre ile görüyorsa, anında bloke eder !

- - - Eklendi - - -

Bu uygulamayı kimse hackleyemez.Boşuna beklemeyin.

okadar karamsar olmamak lazım, mutlaka herşeyin bir çözümü vardır, androidlerde nasıl hacklendi ?
bizim symbiancılar korede bir birleriyle çatışmaktan bu tarz programlara vakit ayırıp hacklemiyorlar

- - - Eklendi - - -

ayrıca program açıkken, belle menüsüne döndüğünüzde, telefonunuzun bayılmak üzere olduğunu farkediyorsunuz

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
android e hacklenmedi.yandex ücretsiz dağıttı.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
android e hacklenmedi.yandex ücretsiz dağıttı.

"hacklenmedi ama yandex ücretsiz dağıttı " :) biraz çelişkili olmuyormu ? Ruslar zaten bunu hackleyip yandex adında çıkarttı
kim nederse desin, bizim symbian'cılar çok tembel yada işe yaramaz çıktı, 7 aydır bunu bilirim bunu söylerim :)
VE BU PROGRAM ANDROID'TE BALL GİBİ HACKLENDİ.:) sadece yandex adında değil, direk hackli SPB shell 3d android olarak da
hackli hali piyasada heryerde bulabilirsiniz...

klongs

klongs

Üye
yandex sbpyi satin aldi androide bedava dagitti

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
o yüzden kendi sitesinde android shell 3d 14.99 $ değil mi ? arkadaşlar ne senaryolar duymuşsunuz yahu. biraz araştırında yazın bari, fikir değil, bilgi paylaşımı yapalım lütfen...

emreli01

emreli01

Üye
"hacklenmedi ama yandex ücretsiz dağıttı " :) biraz çelişkili olmuyormu ? Ruslar zaten bunu hackleyip yandex adında çıkarttı
kim nederse desin, bizim symbian'cılar çok tembel yada işe yaramaz çıktı, 7 aydır bunu bilirim bunu söylerim :)
VE BU PROGRAM ANDROID'TE BALL GİBİ HACKLENDİ.:) sadece yandex adında değil, direk hackli SPB shell 3d android olarak da
aynen noktasına kadar katılıyorum
bizimkilerde iş yok :pro:

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hack li bi programın spb nin izni olmadan play mağazada bulunması ilginç değil mi..

- - - Eklendi - - -

hack li bi programın spb nin izni olmadan play mağazada bulunması ilginç değil mi..
yani yandex spb den izinsiz programı hackledi ve hiç bi sıkıntı olmadan kendi sayfası da dahil illegal olarak piyasaya sürdü diyosunuz..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ozaman spb'nin orjinal sitesinde niye 15 dolara satılıyor ? bu ilginç değilmi :)
o da ilginç tabi..ama ben zannetmiyorum ki bu yandex programı çalsın hecklesin ve bedava dağıtsın da spb görmezlikten gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt