SPB MobileShell V3.7.1.635 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
bu sürümde şebeke adı ben de gözükmüyor ne yapmam lazım eşimin telinde var benimkinde yok anlamadım

Şebeke adı bazen görünmeyebiliyor.Bazende geç geliyor.Arada bir bende de oluyor.Eğer sizde şimdiye kadar hiç çıkmadıysa sorunun ne olduğunu bilemiyorum.

ozanazy

ozanazy

Üye
Bazen görünüyor bazen görünmüyor önemsemeyin çok fazla :D

karazeybeks

karazeybeks

Üye
önce hatsızı seçip sonra telefon modunu seçince widgetlerden düzeldi.sağolun

KayraBey

KayraBey

Üye
önce hatsızı seçip sonra telefon modunu seçince widgetlerden düzeldi.sağolun

Böylece bu tip sorunla karşılaşanlar için cevap niteliğinde bir mesaj oldu.Bu sorunu yaşayanlar arkadaşın taktiği ile sorunu halledebilirler.

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
n97, c6 veya 5800 c6Fw kullananlara bir sorum olacak.. bu programı kullanıdığınızda facebook twitter gibi widgetlar çalışıyormu sizde.. malum 5800 org fw de çalışmıyor..?

emrah-05

Üye
ellerine saglik N8 de oldu

serhatr90

Üye
arkadaşlar daha önceki versiyonlarda ana ekrandayken sol alttaki ikona dokunduğumuzda karşımıza çıkan ekranı sag ve sol dısında asagıya dogru surukleyebildigimiz gibi ,hızla aşağı çekersek fırıldak gibi dönüyodu fakat bu versiyonda sagdece saga sola surukleyebiliyoruz bunun bi çözümü varmıdır? tel i8910

KayraBey

KayraBey

Üye
arkadaşlar daha önceki versiyonlarda ana ekrandayken sol alttaki ikona dokunduğumuzda karşımıza çıkan ekranı sag ve sol dısında asagıya dogru surukleyebildigimiz gibi ,hızla aşağı çekersek fırıldak gibi dönüyodu fakat bu versiyonda sagdece saga sola surukleyebiliyoruz bunun bi çözümü varmıdır? tel i8910

Evet var.Verdiğim linkteki konuyu baştan aşağı incele.Cevabını orda bulacaksın.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...d-by-kayrabey-6-yeni-gorsel-paket-428200.html

orhaan48

orhaan48

Üye
nadir bey ben sizin paylaştığınız balık oyununu 5800 cihazıma yükledim ama yarım ekran açıldı ve çalışmadı neden acaba

forward_murat

forward_murat

Üye
arkadaşlar bu kodlar ne işe yarıyor ve program sertifika istiyormu?aydınlatırsanız sevinirim

forward_murat

forward_murat

Üye
yazı şekilleri arkadaşlar sertifika istemiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
@forward_murat : Yazdığın mesajın bu konu ile ne alakası var?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

berckay

Üye
Hava durumunu saatin üstüne koyamıyorum ne yaptıysam olmadı

quake16

Üye
programı kurdum iyi de kapatamıyorum nasıl yapabilirim

KayraBey

KayraBey

Üye
Hava durumunu saatin üstüne koyamıyorum ne yaptıysam olmadı

Görünüm düzenlemeyi seçtikten sonra hava durumu simgesini sürükle saati üstüne.Hepsi bu.Her simge her yere kolayca yerleştirilebiliyor.

--------------- Ekleme ---------------

programı kurdum iyi de kapatamıyorum nasıl yapabilirim

Önce Başlatıcıya basın.Sonra Ayarlara girin.Sağ altta bir simge var onada basın.Altta ufak bir pencere açılacak.Oradan da Shellden çık seçeneğini seçip programdan çıkabilirsiniz.

berckay

Üye
Görünüm düzenlemeyi seçtikten sonra hava durumu simgesini sürükle saati üstüne.Hepsi bu.Her simge her yere kolayca yerleştirilebiliyor.

--------------- Ekleme ---------------

Önce Başlatıcıya basın.Sonra Ayarlara girin.Sağ altta bir simge var onada basın.Altta ufak bir pencere açılacak.Oradan da Shellden çık seçeneğini seçip programdan çıkabilirsiniz.

Çok teşekkürler.Çok şahane yaptım tlfnumu .Sizinkiler kadar oldu :P:

Üst Alt