Arkadaşım çıkarmak çok mu zor bu hafıza kartını? Telefonu bağlamakla ya da programla ulaşamayabilirsiniz.Çıkarın kartı kapatın telefonu.Kartı kart okuyucuya takın klasör orda göreceksiniz.
Öncelikle bilgisayarınızın klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster deyin, sonra isterhafıza kartını çıkartıp kart okuyucu ile telefona bağlayın, isterseniz kartı çıkarmadan telefonu USB kablosu ile pc ye bağlayıp telefondan Depolama'yı işretleyin dosyalar gözükecektir.
O nasıl olur bilemiyorum. Ama batarya ismi aynısı olan telefondaki dosyayı yedeklersen eski haline o şekilde dönderirsin. Tam emin degilim sadece tahmin
O nasıl olur bilemiyorum. Ama batarya ismi aynısı olan telefondaki dosyayı yedeklersen eski haline o şekilde dönderirsin. Tam emin degilim sadece tahmin
ben eski haline dönmeyi sormuyorum onu yaparım o basitte batarya görünüm seçeneklerinde çeşitli olsun diyorum eskisi kaybolmayacak yenisini yükleyince.örnek hava durumu çeşitleri gibi..
yeni attığım ğili adını değiştirdim eski pil menude gene görünmedi yenisi geldi..