spb mobile shell 5.0 beta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
spb mobile shell 5.0 beta
arkadaslar youtube da videosunu gördüm muhtesem bisey gören duyan bilen varmı bulmam lazım lütfen yardım edin

dekor67

dekor67

Üye
suan beta daha surulmedi pyasaya arkadasim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
suan beta daha surulmedi pyasaya arkadasim

androitlere ***** bile çıkmış n8de videosunuda seyrettim hatta cep telefonları genel bölümünde kullanan iki kişide var ama ulasamadım onlara

Febris

Febris

Üye
evet link olan varsa yazsın..

Febris

Febris

Üye
pc serviste olmasa bulurdum da

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bulamadım bende

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ben şimdi ben kullanıyorum diyen arkadasa pm attım inşallah hayırlı haberle döner

ravenas

ravenas

Üye
Valla ben buldum ama android için olan var symbian için daha çıkmamış sanırsam.Symbian içinde buldum ama satın alma yerine yönlendiriyo direk linki vereyim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Valla ben buldum ama android için olan var symbian için daha çıkmamış sanırsam.Symbian içinde buldum ama satın alma yerine yönlendiriyo direk linki vereyim.

yarım ingilizcemle anladığım kadarıyla 14günlük ücretsiz deneme süresi için kredi kartı bilgisi istiyo ama ücret almıyo yinede kredi kartı bigisi vermem abi

Febris

Febris

Üye
aynen verme

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

delimiyim kredi kartımda dünya kadar limit var para istesin havalesini eft sini yapayım veya neden telefon faturası veya kontör tl ile yapmazlar bunları anlamadım gitti

ravenas

ravenas

Üye
Aynen kredi kartını vermeye gerek yok.Ben araştırıyorum ama hep android için buldum apk dosyası olarak vermiş heryer.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
valla iki gündür kafa kalmadı baktıgım yerlere tekrar bakıyorum acaba benmi göremedim diye ama bu iş olursa heralde teli uzun bi süre daha kullanırım yoksa degiştiricem

Febris

Febris

Üye
aynen htc ye doğru uzamak lazm biyavas yavas..

ravenas

ravenas

Üye
valla iki gündür kafa kalmadı baktıgım yerlere tekrar bakıyorum acaba benmi göremedim diye ama bu iş olursa heralde teli uzun bi süre daha kullanırım yoksa degiştiricem
VAlla heryer çıkacak diyo baktım tek android için çıkmış symbian için tek bulamadım.Bir tane buldum hepsi yazıyodu symbian andorid windows phone vs. indirdim sadece androidler içinmiş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu konu sayfalarca konuşuldu boşuna aramayın. İllaki satın almanız gerekiyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ama nerden satın alacaz onuda bulamadıkki bulsam alacam bide forumda paylasıcam

Buyrun alın ama forumda paylaşmayın. Sonra siz de kullanamazsınız :)
3 kişiye kadar kullanmaya izin veriyormuş. 3 kişi alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt