Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
benim bu mesajimla birlikte 919 mesaj atilmis olacak konuya. 300 kusur begeni almis 92 sayfa 919 mesaj almis bir konu aksaklik icin kesinlikle kusura bakmiyoruz sen daha ne yapabilirsinki, asil sen kusura bakma.. bos yere veryansin edenler icin, bir tesekkur etmeden faydalananlar icin :)
Vallahi ne desem bilmiyorum. Bu yazdıklarını okuyunca kendimi gerçekten iyi hissettim. Teşekkür ediyorum...
çok saol harika olmuş
Linkler giderse bana citlatin yeter :)

ceset

ceset

Üye
paketlerdeki ikonlari karistirarak ortaya yeni seyler cikartmak zevkli olmaya basladi, birde su .rle dosyalarini editlemeyi cozebilsem kendi akinlerimi olustursam...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
paketlerdeki ikonlari karistirarak ortaya yeni seyler cikartmak zevkli olmaya basladi, birde su .rle dosyalarini editlemeyi cozebilsem kendi akinlerimi olustursam...

Gerçekten çok hoş görünüyor.

leo06.8

leo06.8

Üye
kayra bey ellerinize saglık
bu konuda bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım
spb shhel son surumunu verdıgınız lınkden ındırıyorum kuruyorum
tamam sorun yok tescıl de yapıyor normal sekılde acılıyor
skin paketi yuklemek ıcınde other ıcıne dosyayı atıyorum
ve sorun baslıyor herseyın yerı karısık acayıp duzenkıyım dıyorum ama cok karısık
bu yuzden tele hard format attım tekrar kurdum yıne aynı
acaba nerde yanlıs yapıyorum

ceset

ceset

Üye
kayra bey ellerinize saglık
bu konuda bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım
spb shhel son surumunu verdıgınız lınkden ındırıyorum kuruyorum
tamam sorun yok tescıl de yapıyor normal sekılde acılıyor
skin paketi yuklemek ıcınde other ıcıne dosyayı atıyorum
ve sorun baslıyor herseyın yerı karısık acayıp duzenkıyım dıyorum ama cok karısık
bu yuzden tele hard format attım tekrar kurdum yıne aynı
acaba nerde yanlıs yapıyorum

ilk once 1. mesajda anlatilan her seyi yap, yani SpbShellbackup.reg SpbShell_20028b16.reg dosyalarini sil falan..

paketi yukle program acilinca onceki formattaki dosyalar desteklenmiyor falan der.. aldirma, tescille. Herseyin karisik olmasi normal onizlemelerdeki goruntu pat diye olma kendin duzenliceksin.

leo06.8

leo06.8

Üye
ceset
zaten 1 konuda anlatılanları defalarca denedim
hard format bile attım
evet karısık gelıyor ama
ben daha once kı yuklemelerimde hep düzgun gelıyordu
ben ne kadarda duzeltsem ıstenılen kadar olmuyor
baska tasarımlarda atıyorum ıyıce karıstı ortalık

sonuc yıne aynı

ceset

ceset

Üye
ceset
zaten 1 konuda anlatılanları defalarca denedim
hard format bile attım
evet karısık gelıyor ama
ben daha once kı yuklemelerimde hep düzgun gelıyordu
ben ne kadarda duzeltsem ıstenılen kadar olmuyor
baska tasarımlarda atıyorum ıyıce karıstı ortalık

sonuc yıne aynı

hard formata hic gerek yok..

SpbShellbackup.reg dosyasi olmadan pat diye onizlemedeki gibi gelmez. Indirdigin pakette SpbShellbackup.regvar ise eger onuda gerekli yere atarsan olur fakat paket iceriginde o dosya yok. Hayal gucunu kullan onizlemelerdekinden daha guzel seyler bile cikartirsin.

Ene524

Ene524

Üye
Dostum ellerine sağlık hepside çok güzel görünüyor.

- - - Eklendi - - -

Umarım cfw olması sorun çıkarmaz

samet4344

Üye
SAOL KARDEŞ GÜZEL OLMUŞ DA BENİM 5800 Xpressmusic e RESİM OLMUYOR SİMGELER OLUYOR.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tr yama yokmu

- - - Eklendi - - -

program turkçeymiş ben yanlış görmüşüm tescil kodunu nereye yazcaz

ziyansi

Üye
Benim telde c:/sytem/apps dosyası mevcut deil nerden bulucam

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bu spbde en iyi belle valla .D

Beko96batu

Üye
tr yama yokmu

- - - Eklendi - - -

program turkçeymiş ben yanlış görmüşüm tescil kodunu nereye yazcaz

Tescil kodu için 15 günün bitmesini bekle illa da şimdi tescilliyecem dersen tarihi 2012 yap geri normal tarihe getir ;)

o_nur1903

Üye
kardeşim eline koluna sağlık harika olmuş. birşey sorucam ama bu temaları sadece teker teker kullanabiliyoruz demi. mesela ben 2 tanesini yüklemek istesem sıkıntı olur mu cevap verirsen sevinirim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline koluna sağlık harika olmuş. birşey sorucam ama bu temaları sadece teker teker kullanabiliyoruz demi. mesela ben 2 tanesini yüklemek istesem sıkıntı olur mu cevap verirsen sevinirim

Evet tek tek kullanabilirsin.

ceset

ceset

Üye

Evet kullanabilirsin fakat durum soyle:

Temalarin 3-4 tanesini yukleyeyim canim isteyince degistireyim falan olmuyor..

Kullanmak istedigin gorsel paketi Spbshell klasoru olarak hafiza karti - Others e atiyorsun.. Soyle yapabilirsin:

gorsel paketi 13 ve 14 u kullanmak istiyorsun diyelim.. gorsel paket 13 u hafiza karti - other icine spbshell olarak atarsin kullanirsin. 14. paketide spbshell14 diye yedekte tutarsin hafiza kartinda.. 14 u kullanmak istediginde others icindeki spbshell klasorunun ismini spbshell13 yaparsin, spbshell14 un isminide spbshell yaparsin.

SpbShell_20028b16.reg dosyasini ve SpbShellbackup.reg dosyasini siler spbshell uygulamasini yeniden baslatabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Dede

5800kulanıcısı

Üye
Abi harika görünüyo ama ben hem karuseli hemde görsel paketlerden birini yapmak istiyom mümkün olur mu?

Üst Alt