Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

caner5588

caner5588

Üye
ya görselleri düzeltsene

mete525

Üye
Arkadaşlar görsel paket 25'ten sonra uygulanması gereken adımları yapıyorum ama 4.adımda sorun oluşuyor E: sürücüsü içerisinde "Private" klasöründeki "20028b16" klasörüne giriyorum ama bu klasör içinde SpbShellbackup.reg adlı birşey çıkmıyor ben görsel paket 32'yi çalıştırmak istiyorum lütfen yardımcı olun.

onlydeath27

onlydeath27

Üye
kardeş harikasınız telefonu kullanma zevkim arttı sayenizde :)

nadirce

nadirce

Üye
karabey nick li arkadasa tesekkür ediyorum. en verimli paylasim diyebilirim. ellerine saglik. bende 5800 kulalnicisiyim ve 3d sorunu bendede var (kasiyor)ama yorumlardan anladigim kadariyla telefonu degistirmek tek çözüm.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
karabey nick li arkadasa tesekkür ediyorum. en verimli paylasim diyebilirim. ellerine saglik. bende 5800 kulalnicisiyim ve 3d sorunu bendede var (kasiyor)ama yorumlardan anladigim kadariyla telefonu degistirmek tek çözüm.

Asıl ben teşekkür ederim. Evet 3D kasiyor malesef...

fuko300

Üye
Ya bende resimler gözükmüyor sonlara doğru bi 5 10 tane resim gözüküyor sadece sizce en iyisi hangisi ona göre indireyim

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende resimler gözükmüyor sonlara doğru bi 5 10 tane resim gözüküyor sadece sizce en iyisi hangisi ona göre indireyim

İnşallah bu gece ya da yarın gece konuyu en başından düzenleyeceğim.Resimleri upload ettiğim site resimleri kaldırmış.Başka yere upload edeceğim.Kusura bakmayın.

fuko300

Üye
Bir tanesini denedim gerçekten telefon kullanmak daha zevkli hale geliyor teşekkür ederim C6-01 kullanıyorum çok kasıyordu ama kapatıp açınca düzeldi biraz

• Beğen
caner5588

caner5588

Üye
ya görseller :( bi düzeltiver ya

• Beğen
caner5588

caner5588

Üye
çok sağol

• Beğen

fuko300

Üye
batarya ömrünü ne kadar etkiler ?

baytare26

Üye
Mükemmel Paylaşım

efendyizmirlee

Üye
dediğin gibi dat dosyalarını söylediğin klasöre atıyorum ama hiç değişiklik olmuyor bi yardım eder misin

baytare26

Üye
32. Pakette Sorun Var Boşuna Uğraştırdın . Spb shell de bozuldu. Yeniden İndirdim. Çalışmıyor KONU KİLİT

Üst Alt