Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
Skini yüklerken eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor hatası alıyorum.

suleyman 16

Üye
Ellerine kollarina sağlik arkadaşim harika birşey oldu. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya 2 yeni görsel paket eklenmiştir.Güle güle kullanın.

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Android kullansamda Emeğiniz için Teşekkür etmek istedim..

crazyumut95

crazyumut95

Üye
ellerinize saglık mukemmell olmusss

bjk4826

Üye
Ya bunu nerde açıcaz? : Sonra programı aç ve C:\System\Apps klasörünün içine gir.Orda "SpbShell_20028b16.reg" adlı bir dosya var.Onu

• Beğen
Tepkiler: Dede
djediz

djediz

Üye
programı yüklerken dosya silinemiyor diyor

waran21

waran21

Üye
57 . Paket le 35 . Paketi karışık yaparsan çok sevinirim .şimdiden eline sağlık kardeş . .

fenasi71

Üye
kardeşim sağol varol ben 5800 kullanıyom telefonumdan xploreden genabledi 1 yaptım ikincisi reflection (s)0 yap yazmışın ama ama reflectios mu reflectionmu olacak birde reflectionsAlpha 60 var hangisi acil cevap

6600ozcan

6600ozcan

Üye
paket 17 yüledim süper eline koluna sağlık

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ya bunu nerde açıcaz? : Sonra programı aç ve C:\System\Apps klasörünün içine gir.Orda "SpbShell_20028b16.reg" adlı bir dosya var.Onu

Xlpoer iile açın.Ya da önce bilgisayara kopyalayın.Gerekeni yaptıktan sonra geri telefona kopyalayın.

kardeşim sağol varol ben 5800 kullanıyom telefonumdan xploreden genabledi 1 yaptım ikincisi reflection (s)0 yap yazmışın ama ama reflectios mu reflectionmu olacak birde reflectionsAlpha 60 var hangisi acil cevap

Ne yazdıysam onu değiştirin.

paket 17 yüledim süper eline koluna sağlık
Rica ederim.

aliosmanonel

Üye
çok güzel paylaşım için teşekkürler

• Beğen

Memetuzumcuoglu

Üye
Çok teşekkürler ellerine sağlık. Gerçekten bunlarla telefondan sıkılmanın imkanı yok. Sanki her pakette ayrı bir telefon kullanıyormuş gibi oluyorsun. Emeğine sağlık.

• Beğen

Üst Alt