Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

blackallnights

Üye
s.a arkadaşlar birşey merak ettim buradaki temaların ikonlarını bir dosyada toplasak ve ve .rgs leri ayrı ikonlar widgetler için birleştirsek bu rgs yi .reg in görmesi istesek nasıl bir değişiklik yapmak gerekir ... veya kendimiz setting yazsak ne kadar başarılı oluruz

c_z55

c_z55

Üye
çok güzel paylaşım. eline sağlık

dragon iş

Üye
ben hackli 5800 kullanıyorum ve denilen herseyı yaptım fakat 25 paket ve sonrası hep hatalı çıkıyo bazı özellikeri desteklemiyo yazısı çıkıyo sonra resimlerdeki görüntüye ulaşamıyorum görünüm değiştirirken uygulamadan atıyo versiyon 3.8 kuruluydu 3.7yıde kurdum denedim aynısı oldu yardım ederseniz sevinirim

- - - Eklendi - - -

ayrıca private klasörünun içindeki spbshellbackup dosyası bende bi kere sildim mi gidiyo.bide 25 ve sonrasındaki paketlerde seçenekler turları ana ekranda yukarda çıkıyo

mrtyvz

Üye
süper bişey bu.teşekkürler:)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Kardeş ben görsel paket indirip others e attığımda simgeler birbirine giriyor yazılar değişiyor,bi garip oluyor program,nedeni nedir?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
2 adet yeni Görsel Paket konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
16Fan1963

16Fan1963

Üye
:tşk:

myt7d

Üye
TEşekkürler Güzel paylaşım

• Beğen
Tepkiler: Dede

TeufeL-07

Üye
Arkadaşım ellerine sağlık. Hakikaten hepsi süper . Yeni telefon almışcasına mutlu oldum .

• Beğen
Tepkiler: Dede
mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Emeğine Sağlık süper görünümler :tşk:

- - - Eklendi - - -

Emeğine Sağlık süper görünümler :tşk:

strokee

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak bilen varsa yardım edebilirmi acaba bu skin yükledimizde orda rehber yerine contacts yazıyor ingilizce onu nasıl türkçe rehber yazabilirim yada degiştirebilrim yardım lütfen

Knight43

Knight43

Üye
sağol :tşk:

Üst Alt