Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardes, spb nin gorsel dosyalarini yani .dat dosyalarinin editorunu bulabilirmisin? bizde duzenleyelim?

Bu bölümü bırakalı çok oldu.Hangi programla yapıldığını bilmiyorum.Bu dat dosyalarını açmayı biliyorsundur herhalde...

ceset

ceset

Üye

Bu bölümü bırakalı çok oldu.Hangi programla yapıldığını bilmiyorum.Bu dat dosyalarını açmayı biliyorsundur herhalde...

Dat dosyasini actim hocam grafikler biraz ariza cikartiyor basit ce png kullanmak varken bmp kullaniliyor...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Dat dosyasini actim hocam grafikler biraz ariza cikartiyor basit ce png kullanmak varken bmp kullaniliyor...

Zamanında bende kafa yordum ama olmadı.Sistemi de değiştirince telefonda öylece kaldı herşey.

serinaga

serinaga

Üye
kardes, spb nin gorsel dosyalarini yani .dat dosyalarinin editorunu bulabilirmisin? bizde duzenleyelim?

Evet arkadaşa katılıyorum. Mesela bir ikon var arkadaş bellede güzel ama shell'de başka birşey çıkıyor, icon changer'dan değiştirdiğim iconları shell tanımıyor, gıcık etti hele bir icon var ... Eğer böyle bir editör yada pro. varsa çok makbule geçecek haaa. Hiç olmadı klasörün yerini söylesen yeter ...

ceset

ceset

Üye
Evet arkadaşa katılıyorum. Mesela bir ikon var arkadaş bellede güzel ama shell'de başka birşey çıkıyor, icon changer'dan değiştirdiğim iconları shell tanımıyor, gıcık etti hele bir icon var ... Eğer böyle bir editör yada pro. varsa çok makbule geçecek haaa. Hiç olmadı klasörün yerini söylesen yeter ...
\
.dat dosyalari ikonlar aciliyor. herhangi bir editore gerekyok photo shop yeterli fakat tum ikonlar bmp birde bmp mask larinida yapmak gerekiyor.

hakanla23

Üye
deneyecem bakalım olacak mi x6

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
,
usta ben 5800 3d karusel yapamadm x plore kurdum 16 reg pc attım not defterinde genaple 0 yok telde gözüküyo ama pc yok

- - - Eklendi - - -

usta ben 5800 3d karusel yapamadm x plore kurdum 16 reg pc attım not defterinde genaple 0 yok telde gözüküyo ama pc yok

Telden x-plore ile yap bilgisayarda uğraşma

- - - Eklendi - - -

hepsini daha deneyemedim ama hepsi çok güzele benziyor eklenen 5 görüntü için :tşk:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ByKatre

ByKatre

Üye
:tşk:

ramazan_çimen

ramazan_çimen

Üye
:oke: güzel başarı sağol

ceset

ceset

Üye
bir pakette kullanilan ikonlari baska bir pakete ilave etmenin yolunu bilen varmi?

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
arkadaşlar sizde benim gibi arayanın ismini gorememe sorunu yaşıyormusunuz eğer yaşayan varsa ve çözümünü bulabilmişse bi cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

habilgsm

Üye
eline sağlık bakalım

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde benim gibi arayanın ismini gorememe sorunu yaşıyormusunuz eğer yaşayan varsa ve çözümünü bulabilmişse bi cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

Ben bu uygulamayı kullandığım zaman böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum ama...

gevhern

gevhern

Üye
:tşk: emeğine yüreğine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt