KayraBey
Üye
kardes, spb nin gorsel dosyalarini yani .dat dosyalarinin editorunu bulabilirmisin? bizde duzenleyelim?
Bu bölümü bırakalı çok oldu.Hangi programla yapıldığını bilmiyorum.Bu dat dosyalarını açmayı biliyorsundur herhalde...
kardes, spb nin gorsel dosyalarini yani .dat dosyalarinin editorunu bulabilirmisin? bizde duzenleyelim?
Bu bölümü bırakalı çok oldu.Hangi programla yapıldığını bilmiyorum.Bu dat dosyalarını açmayı biliyorsundur herhalde...
Dat dosyasini actim hocam grafikler biraz ariza cikartiyor basit ce png kullanmak varken bmp kullaniliyor...
\Evet arkadaşa katılıyorum. Mesela bir ikon var arkadaş bellede güzel ama shell'de başka birşey çıkıyor, icon changer'dan değiştirdiğim iconları shell tanımıyor, gıcık etti hele bir icon var ... Eğer böyle bir editör yada pro. varsa çok makbule geçecek haaa. Hiç olmadı klasörün yerini söylesen yeter ...
deneyecem bakalım olacak mi x6
usta ben 5800 3d karusel yapamadm x plore kurdum 16 reg pc attım not defterinde genaple 0 yok telde gözüküyo ama pc yok
- - - Eklendi - - -
usta ben 5800 3d karusel yapamadm x plore kurdum 16 reg pc attım not defterinde genaple 0 yok telde gözüküyo ama pc yok

,
Telden x-plore ile yap bilgisayarda uğraşma
- - - Eklendi - - -
hepsini daha deneyemedim ama hepsi çok güzele benziyor eklenen 5 görüntü için![]()
güzel başarı sağol

bir pakette kullanilan ikonlari baska bir pakete ilave etmenin yolunu bilen varmi?
arkadaşlar sizde benim gibi arayanın ismini gorememe sorunu yaşıyormusunuz eğer yaşayan varsa ve çözümünü bulabilmişse bi cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler
eline sağlık bakalım