Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

juristokrat

juristokrat

Üye
başkan çok sağol da bu 3d karusel 5800 cok kasıyor ram falanda boş. Bir çözüm yok mudur buna

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
başkan çok sağol da bu 3d karusel 5800 cok kasıyor ram falanda boş. Bir çözüm yok mudur buna

Maalesef.Zaten sistem bu özelliği kaldırmadığı için program kurulurken bu özelliği otomatik olarak kaldırıyor.Yanlış bilmiyorsam 3D Carusel özelliği Samsung Omnia HD i8910'da kurulumdan sonra herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan kendiliğinden çalışıyor.Demek ki 5800 bu işi yapabilecek bir telefon değil.

juristokrat

juristokrat

Üye

Maalesef.Zaten sistem bu özelliği kaldırmadığı için program kurulurken bu özelliği otomatik olarak kaldırıyor.Yanlış bilmiyorsam 3D Carusel özelliği Samsung Omnia HD i8910'da kurulumdan sonra herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan kendiliğinden çalışıyor.Demek ki 5800 bu işi yapabilecek bir telefon değil.

Bilgi için teşekkürler.öyle kullanalım napalım.

karakartal44

karakartal44

Üye
teşekkürler..Arkadaşlar ben söyleneni aynen uyguladım.Telefonum 5800 olduğu için 3D karusel biraz yavaş hareket ediyor.Onun dışında bir sorun yok.

emreyıldırım

Üye
iyi güzel de benim c5-03 de çalışmadı '' eski görüntü biçimi desteklenmiyor'' dedi. default görüntüyle burdan indirdiğim görüntü paketinin karışımı saçma sapan bi sonuç çıktı ortaya.. çözümünü biliyosınız lütfen söyleyin

EkO_37

EkO_37

Üye
harika paylaşım için teşşekür ederim krdeşim emek çok gerçekten izninle bir kaç sorum olcak ;

1-Ben 3.7 yi kurdum 3.8 de ne gibi değişik özellikler var
2- uygulamayı istedeğimiz zaman devre dışı bırakıp nrmal telefon moduna geçebiliyormuyuz yoksa programı kaldırmak zorundamıyız
3- görsel paketlerden birni uyguladım başka görsel paket uygulamak istersem ana sayfaya attığım widigetler gidermi tkr eklemek zorundamı kalcaz

şimdiden cvpların için teşşekür ederim ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
harika paylaşım için teşşekür ederim krdeşim emek çok gerçekten izninle bir kaç sorum olcak ;

1-Ben 3.7 yi kurdum 3.8 de ne gibi değişik özellikler var
2- uygulamayı istedeğimiz zaman devre dışı bırakıp nrmal telefon moduna geçebiliyormuyuz yoksa programı kaldırmak zorundamıyız
3- görsel paketlerden birni uyguladım başka görsel paket uygulamak istersem ana sayfaya attığım widigetler gidermi tkr eklemek zorundamı kalcaz

şimdiden cvpların için teşşekür ederim ;)

1- Aralarındaki farkı bilmiyorum çünkü kullanma şansım olmadı.
2- Evet programdan çıkış yapılıyor.Kaldırmanıza gerek yok.
3- Tekrar eklemek zorunda kalmassın ama her pakette kullanılan ortak widgetlerde de değişiklikler olabiliyor.Örneğin batarya simgesi.Kiminde kare şeklinde kiminde çubuk.Bu sebeple kullanacağın her pakette zevkine gore değişiklik yapma ihtimalin yüksek.

Önemli Açıklama

Arkadaşlar konudaki resimleri yüklediğim sitede sorun var.Bu sebeple bazı paketlerin önizleme resmi çıkmıyor.3 gün içerisinde düzelmezse konuyu en baştan güncelleyeceğim.Bilgilerinize...

tayrebaz

Üye
cok tesekkurler

EkO_37

EkO_37

Üye

1- Aralarındaki farkı bilmiyorum çünkü kullanma şansım olmadı.
2- Evet programdan çıkış yapılıyor.Kaldırmanıza gerek yok.
3- Tekrar eklemek zorunda kalmassın ama her pakette kullanılan ortak widgetlerde de değişiklikler olabiliyor.Örneğin batarya simgesi.Kiminde kare şeklinde kiminde çubuk.Bu sebeple kullanacağın her pakette zevkine gore değişiklik yapma ihtimalin yüksek.

Önemli Açıklama

Arkadaşlar konudaki resimleri yüklediğim sitede sorun var.Bu sebeple bazı paketlerin önizleme resmi çıkmıyor.3 gün içerisinde düzelmezse konuyu en baştan güncelleyeceğim.Bilgilerinize...

cevap için teşşekür ederim inş görsellerde düzelir çünkü daha görsel paket indirmeyi düşünüyordum ;)

tayrebaz

Üye
programı nasıl kapatıcaz?

EkO_37

EkO_37

Üye
programı nasıl kapatıcaz?

Başlatıcı> Ayarlar > Telefonun sağ alt köşesindeki kısayol tuşuna basıp Shell'den Çık
Not:Görsel paket kullanan arkadaşlar sağ alt köşede bazen icon olmayabiliyor siz yinede boşluk kısma tıklayın.

tayrebaz

Üye
Başlatıcı> Ayarlar > Telefonun sağ alt köşesindeki kısayol tuşuna basıp Shell'den Çık
Not:Görsel paket kullanan arkadaşlar sağ alt köşede bazen icon olmayabiliyor siz yinede boşluk kısma tıklayın.

Teşekkürler gerçekten kaliteli bir uygulama.

catalak68

catalak68

Üye
öncelikle emek için teşekkürler.
abi şimdi ben programı kurdum,normal çalışıyor,dediğin gibi xplorerdan 1 i 0ladım da.
ama 5800ın pc ile bağlantı kablosu yok bende.Bu sebeple indirdim o resimlerdeki eklentileri mediafireden ardından hafıza kartına attım,diğer yazan yere ama hiç bir değişiklik olmadı. tamam spb yi kullanabiliyorum sıkıntı yok ama eklentileri kuramadım ve canım acayip sıkıldı,bir el atsan aşırı memnun olurum :/

---------- Eklendi @ 21:32:46 ---------- Yazıldı @ 21:26:56 ----------

görsel paketi yani eklentileri kablosuz bağlantı yani hafıza kartına atıp oradan order'a kopyalasam olmaz mı,kullanamaz mıyım kardeş ya?
eski şekliyle kullanmak istemiyorum,eklentiler neden yüklenmiyor ki,nasıl halledicem onu ya :(

---------- Eklendi @ 21:43:26 ---------- Yazıldı @ 21:32:46 ----------

kanka hallettim other a attım yeniden başlattım :D
eyvallahhhhhhh :D

marist

marist

Üye
Çok TşkLer. ßide Çok Ram Tüketmeseydi Çok qüzeL ßir uyguLama...

devonur

Üye
Teşekkürler dostum ancak olmuyor devamlı bir sorun var ya simgeler yüklenmiyor yada buradaki gibi olmuyor. :(

serseri_s.d

Üye
KARDEŞ paylasım için Tşkr ederim emegine saqlık herşeyi yaptımda bu paket kurulumlarında görünüm değişmiyor bi yardım edersenız sewinirim

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
...(/

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu şekilde sorunlara cevap yazamam.Çünkü olmaması için sizin biryerlerde yanlışlık yapıyor olmanız gerekli.Başka ihtimal yok çünkü.İlk 25 paket tarafımdan denendi ve o şekilde paylaşıldı.Sonra 10 paketide forumdan arkadaşlar paylaştı ama ben onları denemedim.Muhtemelen onlar denemişlerdir.Fakat 36ncı paket ve sonrası için birşey söyleyemem çünkü o paketleri direk paylaşmak zorunda kaldım.Artık Android işletim sistemli bir telefona sahibim.Bu sebeple çalışmıyor, olmuyor, değişmiyor gibi sorunlara cevap veremiyorum.İlk 35 paket için garanti veririm ama sonrası için veremem.Zaten bunu daha önce belirttim.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sonunda yaptım ama yazdığınızdan bayağı deyişik şekilde yaptım görüntü paketleri için sağol burdan indirdiğimi winrarla açıp e hafıza kartına attım sonra x-ploreyle attığım dosyayı private ye attım sonra da 20028b16 kılasörün içine attım 20028b16 kılasörü attığım SPBsheel yazan dosyanın içere sine girdim ordaki bütün dosyaları x-plore yle seçip şeçeneklerden dosya çıkar yazar çıkarı seçtiğimizde 20028b16 kılasörünü seçiyoruz aynı dosya üzerine yazılsın gibi soru soruyor evet diyorsun işlem bittikten sonra çıkıp yeniden başlatıyorsun yapamayanlar bide bunu denesin bende oldu

|mermaids_bite|

|mermaids_bite|

Üye
mükemmel bi paylaşım olmuş ellerinize sağlık... devamını gört gözle bekliyorum... :tşk:

Üst Alt