Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Hmz721

Üye
öncelikle eline sağlık çok güzel bir paylaşım..teşekkürler.. hemen bi sorum olacak yükledikten sonra uğraştım uğraştım bi türlü birinci paket ve sekinci paketteki gibi AY'ın görüntüsünü koyamadım..hava durumunun kısayolunu ekliyorum ama bulut resmi geliyo AY'ın resmi hava şartları adı altında görünüyo ama onuda kısayol olarak koyamadım yardımlarınızı bekliyorum..

xmanbilgic

xmanbilgic

Üye
merhaba ben 25. temya uygulucam ama 1) Spb Mobile Shell'i kapatın. buryaı asamadım nerden nasıl kapatıcam yardımcı olurmsunnuz

Hmz721

Üye
spb menüye girip sağ al köşedeki simgeye tıklayınca shelden çık var ordan çıkabiliyorsun.. veya başlatıcı menüsünden ayarlar sağ al köşedeki simgeye tıklayıncada shelden çık var :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle eline sağlık çok güzel bir paylaşım..teşekkürler.. hemen bi sorum olacak yükledikten sonra uğraştım uğraştım bi türlü birinci paket ve sekinci paketteki gibi AY'ın görüntüsünü koyamadım..hava durumunun kısayolunu ekliyorum ama bulut resmi geliyo AY'ın resmi hava şartları adı altında görünüyo ama onuda kısayol olarak koyamadım yardımlarınızı bekliyorum..

Zaten koyamazsın.O özel olarak eklenmiş bir ay görüntüsü değil.Sıradan bir hava durumu göstergesi.Ben o paketlerin denemelerini gece yapmışım demek ki.Hava açık olduğundan hava durumunu ekrana ekleyince ay çıkıyor.Sende bulut resmi geliyorsa hava durumu raporunda bulutlu olduğu içindir.Yani kimse oraya istediğini ekleyemez.O şekil itibari ile anlık hava durumu raporuna göre değişir.

ERHAN0880

Üye
hava

----------Eklendi @ 15:26:54 ---------- Yazıldı @ 15:26:17 ----------

hava durumu çalısmıyor arkadaslar baska boyle sorunu olan varmı sehri degıstırıom ama bos veri yok veri yok yardımmmmmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
hava

----------Eklendi @ 15:26:54 ---------- Yazıldı @ 15:26:17 ----------

hava durumu çalısmıyor arkadaslar baska boyle sorunu olan varmı sehri degıstırıom ama bos veri yok veri yok yardımmmmmmm

Birazdan deneyip cevap veririm...

----------Eklendi @ 22:07:24 ---------- Yazıldı @ 21:43:37 ----------

Denedim ve sorunsuz güncelleme yaptı.Hiçbir problem yok.

matadoraa

Üye
bende hava durumu çalışıyor yalnız sadece hava durumu ve takvim göstergelerindeki karekter bozukluğu oluyor türkçe karekter sorunu

ERHAN0880

Üye
bende neden hata veriyo bu anlamadım .. silip yniden kurucam bakalım ... tsk

meletim

meletim

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak mobil shelli kullandığım zaman internete giremiyorum bazen giriyor ama genellikle kullandırmıyor mobil shellden çıktığım zaman kullanabiliyorum interneti yardımcı olabilecekmisiniz .. telefonum nokia n8 yüklediğim moil shell versiyonuda burda vermiş olduğunuz program ..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir sorum olacak mobil shelli kullandığım zaman internete giremiyorum bazen giriyor ama genellikle kullandırmıyor mobil shellden çıktığım zaman kullanabiliyorum interneti yardımcı olabilecekmisiniz .. telefonum nokia n8 yüklediğim moil shell versiyonuda burda vermiş olduğunuz program ..

Ben denemelerimi 5800'da yaptığım için cevap vermem doğru olmaz.Malum 5800'da ram az olduğundan uzun süreli nete gireceksem eğer ben programı kapatıpta giriyordum.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
görsel paket 16 da saatin altındaki mavi siyah şerit bende yok tüm widgetleri denedim olmuyor nasılk olduğunu bilen varmı

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
görsel paket 16 da saatin altındaki mavi siyah şerit bende yok tüm widgetleri denedim olmuyor nasılk olduğunu bilen varmı

Mavi siyah oluşu wi-fi , bluetooth , ekran ışığı gibi araçların açık veya kapalı olmasından kaynaklanan bir durum.Öyle bir şerit pakette yok.Örneğin wi-fi açık olunca mavi yanar kapalı olunca gri.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
caps da saatin altında siyah bir şerit vat içindekilerle beraber onu diyorum ben çıakrtamadım bir türlü

serhat575757

serhat575757

Üye
Yaa şu kapatma konusnda deli olmştm yemn edrm çok saolasn :evet: :oke::oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
arkadaşalr ALLAH rızası için görsel paket 16 daki wallapaper varmı elinizde saqğdakinden bahsediyorum petek lisinden

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr ALLAH rızası için görsel paket 16 daki wallapaper varmı elinizde saqğdakinden bahsediyorum petek lisinden

Konuyu en başından incelersen 3 adet duvar kağıdı paketi paylaştım.Onların içinde mutlaka olması lazım.Ben yinede senin için yeniden ayrı olarak upload ettim.Aşağıdaki linkten indirebilirsin.

İndirme Linki >>>>>

ERHAN0880

Üye
artık yeni paket yokmu arkadaşlar . Şöyle çok harika bi şey rica etsek konuya son nokta olsun . Işin üstadlarına bırakıyo ruz .

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

İndir:

Kurulum:
  • SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • SpbShell tekrardan açılır.

----------Eklendi @ 11:44:40 ---------- Yazıldı @ 11:43:38 ----------

İndir:
Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.

----------Eklendi @ 12:02:42 ---------- Yazıldı @ 11:44:40 ----------

İndir:
Kurulum:
  • SpbShell kapatılır.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve pursewarden

Üst Alt