KayraBey
Üye
Allah razı olsun muhteşem bi paylaşım..)))))
Sizden de razı olsun.Güle güle kullanın.
Allah razı olsun muhteşem bi paylaşım..)))))
öncelikle eline sağlık çok güzel bir paylaşım..teşekkürler.. hemen bi sorum olacak yükledikten sonra uğraştım uğraştım bi türlü birinci paket ve sekinci paketteki gibi AY'ın görüntüsünü koyamadım..hava durumunun kısayolunu ekliyorum ama bulut resmi geliyo AY'ın resmi hava şartları adı altında görünüyo ama onuda kısayol olarak koyamadım yardımlarınızı bekliyorum..
hava
----------Eklendi @ 15:26:54 ---------- Yazıldı @ 15:26:17 ----------
hava durumu çalısmıyor arkadaslar baska boyle sorunu olan varmı sehri degıstırıom ama bos veri yok veri yok yardımmmmmmm
bende neden hata veriyo bu anlamadım .. silip yniden kurucam bakalım ... tsk
arkadaşlar bir sorum olacak mobil shelli kullandığım zaman internete giremiyorum bazen giriyor ama genellikle kullandırmıyor mobil shellden çıktığım zaman kullanabiliyorum interneti yardımcı olabilecekmisiniz .. telefonum nokia n8 yüklediğim moil shell versiyonuda burda vermiş olduğunuz program ..
görsel paket 16 da saatin altındaki mavi siyah şerit bende yok tüm widgetleri denedim olmuyor nasılk olduğunu bilen varmı
arkadaşalr ALLAH rızası için görsel paket 16 daki wallapaper varmı elinizde saqğdakinden bahsediyorum petek lisinden
İndir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurulum:İndir:
Kurulum:İndir: