Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bazı dosyaları kendime göre düzenleyip Türkçeleştirme işlemlerini yaptım. Eğer orjinal halini indirmek isterseniz tıklayınız.

Usta paketi ana başlığa ekleyip kurulum açıklamasını ayrıntılı olarak yapacağım.Paket ve özellikle çalışmaların için çok teşekkürler.Eğer Türkçeleştirme olayını çözdü isen forumda Symbian^3 mod paketi var.Onun ana ekranındaki ingilizce kelimeleri Türkçe yaparsan çok alıcısı olur inan.Devamını bekliyorum.

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a kayra hocam spb 0,5 paylaşımı ne zamn merakla bekliyoruz

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
s.a kayra hocam spb 0,5 paylaşımı ne zamn merakla bekliyoruz

Ben Spb Shell 3D kullanıyorum şu an.Spb yeni versiyonu şu an için sadece android işletim sistemi için çıkardı.Symbian ve diğerleri bekleme de...

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Usta paketi ana başlığa ekleyip kurulum açıklamasını ayrıntılı olarak yapacağım.Paket ve özellikle çalışmaların için çok teşekkürler.Eğer Türkçeleştirme olayını çözdü isen forumda Symbian^3 mod paketi var.Onun ana ekranındaki ingilizce kelimeleri Türkçe yaparsan çok alıcısı olur inan.Devamını bekliyorum.
Evet kısmen çözdüm. Bahsettiğiniz mod'un linkini verirseniz yapabileceğim bir şey varsa yapmaya çalışırım.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Tahmin ettim de belki başka vardır diye bir sorayım dedim. :bigstar: Şimdi şöyle bir durum var, Spb dosyaları geridönüşümü olmayan rle dosyalarından oluşmakta. Bunları herhangi bir jpg dosyası gibi görüntüleme olanağımız yok. O yüzden İngilizce terim içeren yerlerin dosyalarını bulmak biraz zaman alabilir. Senin özellikle Türkçeleştirmek istediğin bir yer var mı?

Ekleme: Skin'i biraz inceledim ama bunu Türkçeleştirmek oldukça güç. Çünkü Spb'de gördüğünüz her metin aslında bir resim yani bir dizayn. O yüzden seyd'in dizaynını yakalamak imkansız olacağı için Türkçeleştirme de hayal gibi duruyor. Ha hiç mi yapılmaz yapılır, ama iğrenç durur. Görselliği inanılmaz bozar.

u_cosar

u_cosar

Üye
süper Eline sağlık herşey için

mR.DanzeL

Üye
Bunları yüklemek için telefonun hackli olması mı lazım
yada sertifikalandırmak?

ERHAN0880

Üye
a critical error occured hatadiye bişe cıkıyo ekranda olmuyo son paket yardım...

----------Eklendi @ 08:23:14 ---------- Yazıldı @ 08:01:44 ----------

s p b shel i sildim komple :-) sonra yeniden kurdum oldu ama alttaki rehber menü yazıları çıkmıyo bende acil yardım

----------Eklendi @ 08:30:38 ---------- Yazıldı @ 08:23:14 ----------

shel i sildim komple =) sonra yeniden kurdum oldu fakat bu alttaki rehber menü yazısı çıkmıyor bende hatamı varki yardım acilll

turkemrah

turkemrah

Üye
yada sertifikalandırmak?

ikisine de gerek yok. sadece KayraBey hocamın yazdığı gibi "Aşağıdaki tescil kodu ile tam sürüm yapabilirsin.

8C5C-84Q8-DJTC"... Programda "tescille" kısmına bu kodu yazacaksın sadece.

ERHAN0880

Üye
arkdşm mesaja cvp yazsannn

----------Eklendi @ 10:23:55 ---------- Yazıldı @ 10:19:13 ----------

alttaki rehber menü cıkmıyoo bunun içindeki wigdetleri baska bi görsele nası koyarız

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
@ERHAN0880, ekrana uzunca basın, ekranın sağ üstüne gelen yuvarlak içindeki + işaretine basın. Açılan menüden, Rehberi bulun ve seçin. Masaüstüne gelen rehber ikonuna düzenleme modundayken bir kez tıklayıp "Görünüm yüzün değiştir" i seçin. Gelen ekranı aşağı kaydırarak, henüz bu kısımı Türkçeleştirmediğim için orada Rehber yazısını bulamayabilirsiniz eğer rehber yazıyorsa Rehber'i seçin bulunmuyorsa da Courier Apps 'i seçin ve OK deyin. Bu kadar.:oke:

Dosyayı güncelledim. Artık o bahsettiğim yerler de Türkçe.

2.4 MB[/url]

ERHAN0880

Üye
cok saol dostum oldu bunda spb nın menusu yokmu ... Bıde analog saat var htc nin guzel onu basba pakette nası kullanırız .. Cvpbın için tsk beklıyorum

karazeybeks

karazeybeks

Üye
49.sayfada verdiğim görseli kullanan arkadaşlar için ilave bir dosya veriyorum.bu dosya ile birden fazla bottom bar kullanabilirsiniz.yani her sayfa için alttaki menü butonları değişik kullanabilirsiniz.

forward_murat

forward_murat

Üye

Ben Spb Shell 3D kullanıyorum şu an.Spb yeni versiyonu şu an için sadece android işletim sistemi için çıkardı.Symbian ve diğerleri bekleme de...

tmm hocam andrid için sormuştum bende bulamadımda kardeşime senın telefondan aldık yenı ona yüklemeyı düşünüyoruz

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
tmm hocam andrid için sormuştum bende bulamadımda kardeşime senın telefondan aldık yenı ona yüklemeyı düşünüyoruz

Forumda Android-Os bölümü var Murat.Gir oraya.Uygulamalar kısmına bak benim açtığımk konudan programı indir.

----------Eklendi @ 16:24:03 ---------- Yazıldı @ 16:18:37 ----------

süper Eline sağlık herşey için

Güle güle kullanın.Yardımcı olan diğer arkadaşlara da ben teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 16:24:38 ---------- Yazıldı @ 16:24:03 ----------

yada sertifikalandırmak?

Hayır.Başlıktaki programı indir.Kod ile tescille.Ne hack ne sertifika.Gerek yok bu ikiliye :)

_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye
Arkadaşlar 25. Pakette sağdan ikinci resimdeki analog saat nasıl çıkıyor veya herhangi bir pakete eklemek için hangi dat dosyasını atmak gerekiyor?

huseyinerdil

Üye
gayet başarılı bir çalışma olmuş fakat yapamadığım tek şey bu verdiğin görsel paket linklerini telefona kopyalayınca şifre istemesi yani bu görsel paket linkleri açılmıyor nasıl açabilirm .??

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 25. Pakette sağdan ikinci resimdeki analog saat nasıl çıkıyor veya herhangi bir pakete eklemek için hangi dat dosyasını atmak gerekiyor?

Normal bir şekilde çıkıyor dostum.Telefonumu değiştirdiğim için şu an deneyip cevap veremiyorum.Ama ben yaptım zamanında.Herhangi başka bir eklenti yapmadan o saati elde edebilirsin.

----------Eklendi @ 01:11:16 ---------- Yazıldı @ 01:10:37 ----------

gayet başarılı bir çalışma olmuş fakat yapamadığım tek şey bu verdiğin görsel paket linklerini telefona kopyalayınca şifre istemesi yani bu görsel paket linkleri açılmıyor nasıl açabilirm .??

İndirdiğin rar dosyalarını bilgisayarda aç.Ondan sonra telefona kopyala.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Herkes 5800'dan kaçar oldu. :)

Üst Alt