Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

kamukaci

Üye
Aynı konudan bende muzdarıbım lütfen bu görsellerin yüklenmesi konusunda yarım c7 kullanıyorum

Arşiv dosyalaranın şifresi b0fm18zq. Ancak, arşivi açıp dosyaları düzenlemek öyle sanıldığı kadar kolay değil maalesef. Dosyalar genelde rle uzantılı yani sıkıştırılmış bmp dosyalarıdır. Bu dosyaları grafik olarak göremiyoruz. Bir şekilde resim dosyalarını rle dosyasına çevirebiliyoruz. Ama iş bununla da bitmiyor. Bu sefer koordinatlarını ve diğer bazı özelliklerini belirleyeceğiniz xml dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor. Xml dosyalarını görünce zaten, mideniz bulanıp bırakıyorsunuz düzenleme işini.

Adamımsın ya cok saol tamda aradıgm bi payalasımdı

ersnbyhn

Üye
arkadaaslar merhaba görsel paket 7 yi indirdim kurdum cok güzel çalıştı fakat resim ekleddiğimde resimler cıkmıyor yada resim secemiyorum herhangi baska bir görsel, kurdugumda resim ekleyebiliyorum sizden ricam herhangi bir görselden 7.görsele sadece resim ekleme widgetini ekleyep paylaşabiilirmisiniz...tesekkürler...

kamukaci

Üye
LÜTFEN YARDIM BENDEDE C7 VAR VE BENDE GÖRSEL PAKETLERİ YÜKLEYEMİYORUM AYNI ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİŞİFRE İSTİYOR BİŞEYLERİ YANLIŞ YAPIYORDA OLABİLİRİZ AMA ORDAKİ SÖYLENENLERİ AYNISINI YAPTIM

Aslında ne kadar teşekkür etsek azdır arkadaşlarımıza. Yazılıma dokunmadan telefon bambaşka bi hal alıyor sayelerinde
Benim yapamadığım önceki verdiği pakette bataryadan menü butonunu çıkartamamıştım nedenini bilmiyorum ama çok seçenek yoktu, son paylaştığı paketle beraber sorunu çözdüm. Tekrar ellerine sağlık emeği geçen arkadaşlarımızın. Sağolun, varolun

caglet

Üye
Pek hoşuma giden olmadı.sonuncusu birazcık fena değil.

bulut27

Üye
sayın arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende x6 var vs spb yükledim çok güzel yalnız telefonu kapatıp açınca eski ekran geliyor sürekli spb nin gelmesinin bir yolu varmıdır. şimdiden tşk ederim

Normalde her açılıştan belirli bir yükleme süresi sonra spb otomatik olarak devreye girmesi gerekiyor. Sizde böyle olmuyor mu?

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • SpbShell tekrardan açılır.

İndir:

deyese

Üye
arka aydınlatma ikonunun hangi dat dosyası olduğunu bilen var mı arkadaşlar?

BAYKEN69

Üye
arka aydınlatma araçlar dosyasındadır

bu son görseldeki media playeri her hangi bi gorsele koymak ıcın ne yapabılırızz ...

moessaex

Üye
bişe sorcawm kardeşim ben spb de kişiler bölümünden rehberi göremiyorum sorun ne olabilir??

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@dangerousyaso arkadaşımızın paylaştığı tüm paketleri ana başlığa ekledim.İyi günlerde kullanın.

bişe sorcawm kardeşim ben spb de kişiler bölümünden rehberi göremiyorum sorun ne olabilir??

spb sadece telefon rehberini taradığı için göremezsin sim kartı okumuyor tüm kişileri telefon hafızasına kopyala problemin çözülür

ustalar görsel paket 28 dekı o alt barı nasıl yapıcam lutfen yardımmm ... htc nın gıbı cok guzel olmus beklıyorum lutfennn ,

Çok uğraşmama rağmen 32yi indiremedim elinde bulunan başka bir siteye upload edebilir mi