Söylenti: Apple, iPhone 5'in çıkış tarihini Ağustos sonu - Eylül başına çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Cihaz çıkmadan cihazdan acayip sıkıldım her hafta bi tasarım asparagas haberi sürekli özellikleri sallanır falan kabak tadı verdi.

avcitalip

avcitalip

Üye
3 bin TL ye adam şahin alıyor :D telefona 1.500 TL den fazla para veremem kimse kusura bakmasın...

- - - Eklendi - - -

Cihaz çıkmadan cihazdan acayip sıkıldım her hafta bi tasarım asparagas haberi sürekli özellikleri sallanır falan kabak tadı verdi.

harbi ya çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa çıkmasın benide sıkıyor böyle haberler,+1

15097

15097

Üye
3 bin TL ye adam şahin alıyor :D telefona 1.500 TL den fazla para veremem kimse kusura bakmasın...

- - - Eklendi - - -

harbi ya çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa çıkmasın benide sıkıyor böyle haberler,+1
iPhone 5 Türkiye'ye gelsin.Bak nasıl alıcam :ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
apple kucuk ekrandan kurtuluyor ioscular icin iyi olacak

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hocam o paraya şahin var ama:naughty::ağlarım:

- - - Eklendi - - -

aynen zaten androidin artık bir avantajı kalmadı gibi birşey bence bir sonraki telefonum iphone olacak...

markalar savasi yaratmaya gerek yok her telefonun iyi ve kötü yanlari var

15097

15097

Üye
hocam o paraya şahin var ama:naughty::ağlarım:

- - - Eklendi - - -

aynen zaten androidin artık bir avantajı kalmadı gibi birşey bence bir sonraki telefonum iphone olacak...
:allalla: yok yaw iphone 5000 :tl: falan olmaz herhalde :hmmm değil mi :ağlarım:

avcitalip

avcitalip

Üye

:allalla: yok yaw iphone 5000 :tl: falan olmaz herhalde :hmmm değil mi :ağlarım:

yani,üniversiteye kadar telefon almayacağım zaten s2 den sıkılmazsam üniversite bitene kadar kullanırım şimdilik canımı sıkan hiçbirşeyle karşılaşmadım...

15097

15097

Üye
yani,üniversiteye kadar telefon almayacağım zaten s2 den sıkılmazsam üniversite bitene kadar kullanırım şimdilik canımı sıkan hiçbirşeyle karşılaşmadım...
Güle güle kullan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iphone5in fiyati belli arkadaşlar
Malum oldugu uzere Turkiye'ye ilk olarak Darty ve Teknosa getirecek ve fiyat olarak da 3250TL etiket koyucaklar.

15097

15097

Üye
xPaSHax

xPaSHax

Üye
ben 5 in tipini ve menusunu sahsen begenmedım gorudguum eger orjınal menu ve dıs gorurunusyse 2000 bıle vermem sahsen

15097

15097

Üye
kasa bana htc yi anımsattı sahsen menude androıd :hmmm
:hmmm yoksa apple, android'e mi benzemeye çalışıyor :ehe dediğim gibi ortada henüz kesin bir iddia yok her yıl oldugu gibi bu yılda sadece bir iddia bu görseller.iphone 4s için ne görseller vardı hatırlasana :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye

:hmmm yoksa apple, android'e mi benzemeye çalışıyor :ehe dediğim gibi ortada henüz kesin bir iddia yok her yıl oldugu gibi bu yılda sadece bir iddia bu görseller.iphone 4s için ne görseller vardı hatırlasana :)
oda var gercı ne modeller vardı pıasayada sonra 4 cıktı mıllet hasta oldu gercı ozaman bende sevmemıstım tıpını cıkmadna once :d:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
sahsen benım ısteklerımı karsılıyor zaten cıhazdan ne bekleyebılırısnkı ıcınden bırı cıksın yada 3d goruntu versın canlı yasayalım nebılıyım pek bısey yok bence cıhaz gıbı cıhaz ısteklerıne karsılık verır kullanmak ulasmak ıstedıklerını yapabıldıkten sonra gerıye ne kalıyorkı yok seslı arama yok bılmemne yok o yok bu sankı gunluk hayatta cok kullanılan ozellıkler bu zamanda facen varsa tweet varsa muzık varsa vıdeo varsa ınternet varsa arıyosan hafızada ıyıyse sacma ozellıklere kullanmıycagımız ozellıklere gerke yok bence zaten telefon bunlardan ıbaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt