15097
Üye
hiç şaşırmam3000 Tl felan.![]()
iphone 4s'te fiyat cok azıcık oynamıstı ama türkiye'de nolduğu malum 
- - - Eklendi - - -
iphone 5 tamamen farklı bir cihaz olacagı icinde artık fiyatlar hepten uçar

hiç şaşırmam3000 Tl felan.![]()
iphone 4s'te fiyat cok azıcık oynamıstı ama türkiye'de nolduğu malum 

telefona 1.500 TL den fazla para veremem kimse kusura bakmasın...Cihaz çıkmadan cihazdan acayip sıkıldım her hafta bi tasarım asparagas haberi sürekli özellikleri sallanır falan kabak tadı verdi.
iPhone 5 Türkiye'ye gelsin.Bak nasıl alıcam3 bin TL ye adam şahin alıyortelefona 1.500 TL den fazla para veremem kimse kusura bakmasın...
- - - Eklendi - - -
harbi ya çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa çıkmasın benide sıkıyor böyle haberler,+1

iPhone 5 Türkiye'ye gelsin.Bak nasıl alıcam![]()

apple kucuk ekrandan kurtuluyor ioscular icin iyi olacak
hocam o paraya şahin var ama
- - - Eklendi - - -
aynen zaten androidin artık bir avantajı kalmadı gibi birşey bence bir sonraki telefonum iphone olacak...
markalar savasi yaratmaya gerek yok her telefonun iyi ve kötü yanlari var
hocam o paraya şahin var ama
- - - Eklendi - - -
aynen zaten androidin artık bir avantajı kalmadı gibi birşey bence bir sonraki telefonum iphone olacak...
yok yaw iphone 5000
falan olmaz herhalde
değil mi 
yok yaw iphone 5000
falan olmaz herhalde
değil mi
![]()
Güle güle kullanyani,üniversiteye kadar telefon almayacağım zaten s2 den sıkılmazsam üniversite bitene kadar kullanırım şimdilik canımı sıkan hiçbirşeyle karşılaşmadım...

tıpkı iphone 4S'in baslarda 2750iphone5in fiyati belli arkadaşlar
Malum oldugu uzere Turkiye'ye ilk olarak Darty ve Teknosa getirecek ve fiyat olarak da 3250TL etiket koyucaklar.
oldugu gibi...bende begenmedşm ama zaten kesin bir iddia yok ortada.ben 5 in tipini ve menusunu sahsen begenmedım gorudguum eger orjınal menu ve dıs gorurunusyse 2000 bıle vermem sahsen
kasa bana htc yi anımsattı sahsen menude androıd
bende begenmedşm ama zaten kesin bir iddia yok ortada.

kasa bana htc yi anımsattı sahsen menude androıd![]()
yoksa apple, android'e mi benzemeye çalışıyor
dediğim gibi ortada henüz kesin bir iddia yok her yıl oldugu gibi bu yılda sadece bir iddia bu görseller.iphone 4s için ne görseller vardı hatırlasana 
oda var gercı ne modeller vardı pıasayada sonra 4 cıktı mıllet hasta oldu gercı ozaman bende sevmemıstım tıpını cıkmadna once
yoksa apple, android'e mi benzemeye çalışıyor
dediğim gibi ortada henüz kesin bir iddia yok her yıl oldugu gibi bu yılda sadece bir iddia bu görseller.iphone 4s için ne görseller vardı hatırlasana
![]()

cıktıktan sonra bayıldık ama değil mioda var gercı ne modeller vardı pıasayada sonra 4 cıktı mıllet hasta oldu gercı ozaman bende sevmemıstım tıpını cıkmadna once![]()