şöyle harbi pro sürüm lisansli bir antivirüs programi arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
steelstil

steelstil

Üye
    Konu Sahibi
şöyle harbi pro sürüm lisansli bir antivirüs programi arıyorum
telefon modelim c6-01 arkadaşlar telefonum zehir gibi virüs kaynıyor gogle bile acayip oldu sürekli yükleme mesajları alıyorum internette bir sayfa acıcam 10 dk bekliyorum formatta atmak istemiyorum SİZ PROFESYÖNELLERDEN YARDIM BEKLİYORUM İyi çalısmalar

aykutozkann

aykutozkann

Üye
atacağın format telefonuna zarar vermez. yedekleme yapıp format atarsan birsey olmaz illa antivirüs programı almak istiyorsan kaspersky Mobile Security bu konuda iyi .

spartuas

spartuas

Üye
Format at. Birşey olmaz. Telefonun rahatlasın. Ayrıca virüs programının bulacağı ne malum. Sen herşeyini yedekle. Hafıza kartını depolama yerini felan biçimlendir telefona birde soft format at. Ve telefonu riskli bilgisayara bağlamaya ve bilinmeyen sitelerden dosya indirmeye dikkat et. Bluetooth u felan boştan yere açık bırakma. :oke:

----------Eklendi @ 11:02:51 ---------- Yazıldı @ 11:00:51 ----------

Telefonu visrüsten koruma diye konu vardı. Ne var ne yok anlatılmıştı. Link veremicem ama o konuyu araştır.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum formatla sen yedegini alıp en iyisi o olur...illa istyosan antivirus f-secure var iyi o da forumda vardı uygulamalar bölümünde bak bi

cardanadam

cardanadam

Üye
herkez yedekle demiş peki yedeklerken virüsüde yedeklediğinizi biliyormusunuz arkadaşım telefonunu bilgisayara bağla bilgisayarımdan telefonun sürücülerine sağ tıkla antivürüs proğramıyla tarat mobil antivürüs olarak kasperi öneririm başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt