Şöyle Bir Hediye Nasıl Sizce ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle Bir Hediye Nasıl Sizce ??
merhaba arkadaslar ben arafta kaldim bi turlu işin icinden cikamadm bide size sormak istedim nede olsa burda baya bi kisinin fikrini alma imkanim var . ben sevgilime soyle bir hosnutluk yapmak istiyrm kalp suet bir kutu aldim icine cikolata doldurtacaktim kalp seklinde falan ama fiyat baya bi fazla geliyodu 85 tl diodu . özel bi gun olmadigi icin bu kdr kasmanin alemi yok diye dusunuyorum sadece sevgilimin yuzu gulsun diye diyorum bide cikolata biraz agar kacar diye dusunuyorum yasimiz 19 falan yani ne ole dugun cikolatasi falan diye dusundum ;-) snra aklima sey geldi dolu jelibon alim ayicikli solucanli kolali dis seklinde falan bunlari karistirim doldurim kutuya sizce nasil ? bide ayriyetten bi kolye alicm . yorumlarinizi bekliyrm

Eykul

Eykul

Üye
Bence o kutuya jelibon koyulmaz... Ben derin ki aldigin kolyeyi o kutunun icine koy ama icine de notlar yaz da kolye icinde kalbolsun.. Notlarin ustune mesela yazadigin guzel anilari yaz ilkleri...guzel sozler ask sozleri felan... Belkide icine gul de koyabilirsin o da iyi olur.. Ama jelibon kotu durur bence... Aklima birsey gelirse yazarim... Kiz sansli valla var da aliyorlar :D

marist

marist

Üye
Bence o kutuya jelibon koyulmaz... Ben derin ki aldigin kolyeyi o kutunun icine koy ama icine de notlar yaz da kolye icinde kalbolsun.. Notlarin ustune mesela yazadigin guzel anilari yaz ilkleri...guzel sozler ask sozleri felan... Belkide icine gul de koyabilirsin o da iyi olur.. Ama jelibon kotu durur bence... Aklima birsey gelirse yazarim... Kiz sansli valla var da aliyorlar :D

Çok RomantikSiniz :D :ehe :D

Eykul

Eykul

Üye

Bayan mısın Bay mı ? :D Bay isen Sen Yap İLLa OnLardan mı BekLicen :D

Iyi bir soz soyledin.. Yada demek istiyorsun ki hep bayanlar yapiyorlar :D bay yada bayan farketmez ikisinin de yapmasi lazim... Ve olsa yapardim :D

marist

marist

Üye
Iyi bir soz soyledin.. Yada demek istiyorsun ki hep bayanlar yapiyorlar :D bay yada bayan farketmez ikisinin de yapmasi lazim... Ve olsa yapardim :D

Aynen Tabikide İki Tarafında Yapması Gerekir. Yok Ne aLaka Hep BayanLar Yapıyor Demedim :D
bize yapilmadikca
Demiştin Hani Bayana Yapacak Arkadaş Ondan Sordum ÖLe :D :dry:

Eykul

Eykul

Üye
:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...