Soyadı Yüzünden Ona Neler Söylemediler !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Soyadı Yüzünden Ona Neler Söylemediler !
Ünlü Müzisyen, Umre Ziyaretinde İnsanların Kendisine Neden Helalleşmeye Geldiklerini Anlattı.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'in 'Söz Sende' programa konuk olan müzisyen Mazhar Alanson, Umre ziyaretini anlatırken orada neden takma isim kullandıklarını açıkladı.

Alanson, soyadı nedeniyle çok kez Yahudi, Ermeni, dönme sanıldığını ifade ederek "Umre'de devamlı helalleşmeye geliyorlardı. 'Abi biz senin için şöyle dedik, böyle dedik, dönme dedik, bilmem ne" diye konuştu.

"Halbuki Mazhar ismi bayağı koyu otomandır. Ben vakıf evladıyımdır" ifadesini kullanan Mazhar Alanson, Umre'de eşi Biricik Suden ile Afife ve Mahmut takma isimlerini kullandıklarını ifade etti.

Bu arada soyadının bir avantajı da olduğunu anlatan Mazhar Alanson, esprili bir şekilde "Bugün Yeni Zellanda'ya nüfus kağıdımı gösterip pasaportsuz girebilrim. Çünkü bütün soyadları 'son'la bitiyor" dedi.

ÇAKTıRMADAN 6 KEZ GiTMiŞ

Ünlü müzisyen, Umre'ye bir çok kez gittiğini de belirterek "Umre bana bayağı bir şey katmış ve katıyor ki ben 6 kez falan çaktırmadan kimseye gittim" diyerek bir gazetecinin bir keresinde kendisini arayıp "Hacca gitmişsiniz" diye sorduğunu ancak "Hayır" yanıtını verdiğini belirterek "Ben Hacca gitmedim ki Umre'ye gittim" diyerek gazetecileri de atlattığını ifade etti.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Komedi gibi olmuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizim millet çok gıybetsever bir toplum yahu..bilmeden adamın günahını niye alıyorsunuz..

haltie

haltie

Üye
henrick larrsonun neyi acaba:ehe

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:d:

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
:ehe:kop:

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Senin avatarda müthişmiş :ehe

Coşku :ehe

futbol123

futbol123

Üye
:kop::ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de öyle biliyordum :)
Bence soyadı yabancı izlenimi uyandırıyor diye önceden açıklama yapmalıydı ...

MonRêve

MonRêve

Üye
Yazık günah ya :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...