Şov zamanı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Şov zamanı !
Trabzon tribünlerinin sevgilisi Yattara, 137 gün sonra Avni Aker'e ayak basacak olmanın heyecanını yaşıyor. Antep sınavında forma giymesi beklenen yıldız oyuncu, “Bana güvenenleri utandırmayacağım” diyor.

Süper Lig’de en son geçtiğimiz sezonun 32. haftasında Avni Aker’de taraftarlarının karşısına çıkan İbrahima Yattara’yı heyecan sardı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Yattara, yarın Gaziantepspor ile oynanacak zorlu sınavla 137 gün sonra Bordo-Mavilili tribünlerin önünde forma giyecek. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında oyuna sonradan giren yıldız futbolcu, antrenmanlarda da performansı ve neşeli tavırlarıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. “Bana güvenenleri utandırmayacağım” diyen Gineli oyuncu, “Taraftarlardan hep olumlu tepkiler alıyorum. Herkes, ‘artık dön, seni çok özledik’ diyor. Ben de bu beklentilere karşılık vereceğime ve bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağıma inanıyorum. 6 yılı aşkın zamandır buradayım ve bir galibiyetle nelerin değişebileceğini çok iyi biliyorum. O yüzden Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli” diye konuştu.
Zirveye göz dikti
Bu sezon başarılı olacaklarını da kaydeden Yattara, “Takım artık uyum sürecini atlattı diyebiliriz. Arada tabi ki istemediğimiz sonuçlar alınabilir. Ancak geçtiğimiz sezon son haftalarda bıraktığımız zirve yarışını, bu yıl son dakikaya kadar kovalayacağız” açıklamasında bulundu.
 


Odysseus

Odysseus

Üye
Yattara'yı izlemeyi özledik artık. Hadi hayırlısı :)
 
'Davut

'Davut

Üye
yattara sevdiğim bir futbolcu iyi bir futbolla geri dönmesi lazım
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yattara bu sezona yine damgasını vurabilecek bir kapasitede.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt