Öneri Sosyal Sokak Windows Phone'da

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal Sokak Windows Phone'da
Sosyal Sokak, vatandaşın gördüğü problemleri bütün belediyeler için takip eden ortak bir platform sağlamaktadır. Aynı zamanda birden fazla mobil platformda çalışmaktadır ve sosyal ağları desteklemektedir.
Sosyal Sokak şu anda web sitesi olarak, windows 8 uygulaması olarak ve windows phone 8 uygulaması olarak yayında yer alıyor.
Bir vatandaş, sisteme dahil olan bir belediyenin çalışma sahasındaki olaylar ile ilgili olarak teşekkür ve şikayet edebilir, öneri sunabilir. Belediyeler, vatandaş tarafından gönderilen olayları inceleyip, problem varsa çözmeye çalışır ve sisteme geri bildirimde bulunur.
Sosyal Sokak, aynı zamanda belediyelerin kendi CRM altyapılarına entegre olmaları için bir servis altyapısı sağlamaktadır. Bunun için ilgili belediyeler ile entegrasyon çalışmaları yapılmaktadır.

Kısaca Halkın sorunlarına çözüm arayan bir proje :)
Ve sadece Windows 8 ve Windows Phone 8 için.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
İBB var mı?ilçe belediyesi olarak mı destek var acaba?bi tek Keçiören var sanırım :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
açıklamada tüm belediyeler diyor , birde bende sorun oluştu kullanabildiniz mi ?
ayrıcı daha yeni olduğu için onlar deneme gibi birşey

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kendi sitesine de girdim web.den, sadece Keçiören görüyorum başka bişi yok :D ya da ben bulamadım :allalla:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Uygulamaya girin Şikayete yada teşekküre yada başka bir seçeneğe tıklayın uygulama direk kapansın . bu çalışmayan şeyi bur da neden paylaşıyorsunuz ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı araştırdım ve güzel bir proje olduğunu gördüm internet sitesinde gördüğüm bilgilerle yayınladım , deneme fırsatım olmadı , iyiki de paylaştım sorunlar dile getirildi geliltiriciye iletilir.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
uygulama malesef çalışmıyor. Umarız güncellemeyle uygulamadan atma sorunu düzeltilir. O zamana kadar:locked2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
uygulama güncellendi ve şu anda sorunsuz çalışıyor. :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
yapılan yorumlar silinebilir mi ?
@papakudioflu

Takipçi Satın Al

Üst Alt