sosyal medyaya(twitter face...)erisim kapatiliyor nolcak simdi...:((((

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
aynen oynuyormusunuz hikmet abi 5.5B yi anladiginiza gore:D ben can sikintisindan takiliyorum iste ama kapatilirsa ve girecek yol kalmassa kotu olur

TEKSA HOLDEM POKER OYNUYORUM az cok bilıyorum konuyu dağıtmayalım

badmus

badmus

Üye
Dns degisitiriz yine gireriz. Olmadi proxy degisitiriz herturlu ama. Kapatmaya haklari yok :hmmm

orhan.tan

orhan.tan

Üye
bi süre kapatıldı şu an açık

ismail

ismail

Üye
Hiç miş haber bakmıyonuz sitelerde :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
erişim engelleniyor

yani isterseniz girebilirsiniz bir kaç program var bunlarla ilgili olmadı dns değiştirirsiniz

saat 3de interneti keseceklerdi ama yalan çıktı :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Size bir püf nokta daha vereyim mobiller için opera miniden girerseniz yasaklı bütün sitelere girebilirsiniz çünkü doğrudan yasaklı sunucuya erişmiyor Opera kendi Sunucusuna bağlanıyor sunucuda facebookun sunucusunda istemci vazifesi görüyor yani bir nevi aracı bu yüzdende opera bütün yasaklı siteleri açıyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inşallah kapanır yemin ediyorum şuan twitter taksimden bile daha tehlikeli. insanlar çok inanıyor sosyal medya aracılığıyla kandırılıyor. kapansın.

ismail

ismail

Üye
Opera kral :D

achambo

achambo

Üye
-Emre

-Emre

Üye
Yorumları okumadım ancak eğer telefonda iseniz (android) opera mini veya uc browser mini ile facee girebilirsiniz. Ya da hot spot shield ve hide ninja VPN kullanabilirsiniz. Iphone için ise aynı yöntemler geçerli olmayabilir fakat yine de Denemekte fayda var =) Allah hakkımızda hayırlısıni versin.

burhankoxp22

Üye
bugun öglen saatlerinde sıkıntı vardı heralde yarım girebiliyordum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şuan ağlamak istiyorum. Ülkemin düştüğü duruma bak ya.. felaketlerin en büyüğünü yaşatacak ALLAH bize rahatlık battı ülkeye kimsenin haberi yok. ALLAH Türkiyeyi Korusun..!

CABBAR

CABBAR

Üye
Kapatamazlaaaar o kadar büyük olaylar olmadı dahaaaa :oke:

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
kapattilar bizde farkli dsn ler oldugu icin giriyoz onternette arastirdim giremeyenlrr var

Üst Alt