Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sosyal medyaya(twitter face...)erisim kapatiliyor nolcak simdi...:((((
Dns degisitiriz yine gireriz. Olmadi proxy degisitiriz herturlu ama. Kapatmaya haklari yok
orhan.tan
Üye
bi süre kapatıldı şu an açık
ismail
Üye
Hiç miş haber bakmıyonuz sitelerde
iyavuzoz
Üye
erişim engelleniyor
yani isterseniz girebilirsiniz bir kaç program var bunlarla ilgili olmadı dns değiştirirsiniz
saat 3de interneti keseceklerdi ama yalan çıktı
MrExpert
Üye
Size bir püf nokta daha vereyim mobiller için opera miniden girerseniz yasaklı bütün sitelere girebilirsiniz çünkü doğrudan yasaklı sunucuya erişmiyor Opera kendi Sunucusuna bağlanıyor sunucuda facebookun sunucusunda istemci vazifesi görüyor yani bir nevi aracı bu yüzdende opera bütün yasaklı siteleri açıyor.
ultraslan_66
Üye
inşallah kapanır yemin ediyorum şuan twitter taksimden bile daha tehlikeli. insanlar çok inanıyor sosyal medya aracılığıyla kandırılıyor. kapansın.
Yorumları okumadım ancak eğer telefonda iseniz (android) opera mini veya uc browser mini ile facee girebilirsiniz. Ya da hot spot shield ve hide ninja VPN kullanabilirsiniz. Iphone için ise aynı yöntemler geçerli olmayabilir fakat yine de Denemekte fayda var =) Allah hakkımızda hayırlısıni versin.
burhankoxp22
Üye
bugun öglen saatlerinde sıkıntı vardı heralde yarım girebiliyordum
ultraslan_66
Üye
şuan ağlamak istiyorum. Ülkemin düştüğü duruma bak ya.. felaketlerin en büyüğünü yaşatacak ALLAH bize rahatlık battı ülkeye kimsenin haberi yok. ALLAH Türkiyeyi Korusun..!
CABBAR
Üye
Kapatamazlaaaar o kadar büyük olaylar olmadı dahaaaa
emreolol
Üye
Konu Sahibi
kapattilar bizde farkli dsn ler oldugu icin giriyoz onternette arastirdim giremeyenlrr var