Sosyal medya uygulamaları yaşıyormu

Konu Sahibi
Neyse daha fazla konu dışına çıkmayalım. Sonuç olarak sosyal medya uygulamaları artık çalışmıyor. Facebook'un java versiyonu vardı, belki ona bakabilirsin.
en azından üzgünüz artık desteklemiyoruz yazısını koymuşlar ben yıllardır onu kullanıyordum zaten...

Konu Sahibi
Galiba bir şey yok zaman ayırdığınız için teşekkürler

Tepkiler: MAERKEK
Teknolojinin hızına ayak uydurulamıyor. Yapacak bir şey yok. Bugün yeni bilgisayar bile alsan bir ay sonra çoktan eskimiş oluyor. Sormak istediğin başka şeyler de olursa Symbian dünyası ile ilgili her zaman yardımcı olurum. Bir dönemin eski Symbiancılardandım.

Konu Sahibi
ilgilendiğin için teşekkürler!

Cihazım nokia e72 opera mini var açmadığı site görmedim youtube açıyor. Opera mini yüklersen memnun kalırsın. Cihazından m.opera.com adresini ziyaret et. Bu arada konum var belki lazım olur. 2019-2020 Symbian S60 Ve S40 Yararlı Uygulamalar

Tepkiler: Selim Baltaci
2005'ten beri Symbian'lı telefon kullanan birisi olarak; evet opera bütün siteleri açıyor olabilir ancak UC Browser'in yanında fazlası ile yavaş kalıyor. Şu anda N8'te hem opera hem de UC kurulu ve UC opera'dan çok daha iyi bir tarayıcı. Symbian'da kullanılabilecek en iyi tarayıcıdır. Link yok, facebook sitesine girersen alttaki linkten indirebilirsin.

uc browser tasarımına pek alışamadım. sende link var mı?