Selim Baltaci
Üye
-
Konu Sahibi
-
blaast messenger isimli bir sosyal medya var serverlar aktif ve oldukça insan var...Uygulama bulunuyor lakin serverlar kapalı yani çalışmıyor sosyal medya uygulamaları
Twitter , facebook ,instagram gibi mi ?blaast messenger isimli bir sosyal medya var serverlar aktif ve oldukça insan var...
Temel işlevlerin için tarayıcı kullanmak şart . E-posta kullanmak için mesela .Nokia telefonlar için sosyal medya uygulamalarının hepsinin fişi çekileli yıllar oldu. Bende de nokia telefon var ve sosyal medya programlarının hiçbiri çalışmıyor. Facebook a Uc Browser kullanarak giriyorum.
Ben Gmail'e de girmeyi denedim, diğer bütün sitelere emin ol hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor. Çalışmasını geçtim çok yavaşlar. O yüzden şu nokia telefonları deliler gibi savunmayı bırakın artık. Bu telefonlardan internete girilmiyor. Benim gibi oyun oynamak için kullanacaksanız kullanın ki ben zaten N8'i oyun oynamak için satın aldım ve içinde bir sürü oyun dolu. Oyunları bitirdikten sonra satıcam. Çünkü aylardır araştırıyorum hiçbir tane uygulama yok, forumda olan uygulamaların çoğu da hali ile çalışmıyor.Temel işlevlerin için tarayıcı kullanmak şart . E-posta kullanmak için mesela .
Anlıyorum sizi lakin , zevkler tartışılmaz . Lütfen konu dışına çıkmayalım .Ben Gmail'e de girmeyi denedim, diğer bütün sitelere emin ol hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor. Çalışmasını geçtim çok yavaşlar. O yüzden şu nokia telefonları deliler gibi savunmayı bırakın artık. Bu telefonlardan internete girilmiyor. Benim gibi oyun oynamak için kullanacaksanız kullanın ki ben zaten N8'i oyun oynamak için satın aldım ve içinde bir sürü oyun dolu. Oyunları bitirdikten sonra satıcam. Çünkü aylardır araştırıyorum hiçbir tane uygulama yok, forumda olan uygulamaların çoğu da hali ile çalışmıyor.
Konu dışı mesaj yazmadım. Arkadaşımıza gereken cevabı gayet açık ve net bir şekilde verdim. Youtube için telin kendi tarayıcısını; diğer sosyal medya siteleri için de UC Browser'i kullanmasını tavsiye ederim. Symbian'da kullanabileceği en hızlı tarayıcıdır.Anlıyorum sizi lakin , zevkler tartışılmaz . Lütfen konu dışına çıkmayalım .
sayılırmı bilmem arkadaşlarını chatroomlardan ediniyorsun ve masa oyunlarıyla diğerlerine meydan okuyabiliyorsun yapılabilecekler çok kısıtlı...Twitter , facebook ,instagram gibi mi ?
Elindekiyle yetinmek gerek.sayılırmı bilmem arkadaşlarını chatroomlardan ediniyorsun ve masa oyunlarıyla diğerlerine meydan okuyabiliyorsun yapılabilecekler çok kısıtlı...
Telefonunun işletim sistemi ne bilmiyorum da ona uygun olarak UC Browser kur, nokia cihazlarda kullanabileceğin en hızlı tarayıcıdır. Ben 6630 döneminden beri o tarayıcıyı kullanıyorum.sayılırmı bilmem arkadaşlarını chatroomlardan ediniyorsun ve masa oyunlarıyla diğerlerine meydan okuyabiliyorsun yapılabilecekler çok kısıtlı...
zaten UC browser bende yüklü ama ben soft ve kullanışlı olduğundan opera mini ile geziyorumKonu dışı mesaj yazmadım. Arkadaşımıza gereken cevabı gayet açık ve net bir şekilde verdim. Youtube için telin kendi tarayıcısını; diğer sosyal medya siteleri için de UC Browser'i kullanmasını tavsiye ederim. Symbian'da kullanabileceği en hızlı tarayıcıdır.
Operanın modlu versiyonu vardı . İndirme yöneticisi bile mevcuttu. Link bulabilirmiyim bilmiyorumUC Tarayıcı şu anda kullanabileceğin en rahat tarayıcı. Opera'da sosyal medya sitelerinde gezmek zor. UC en iyisi.
Valla ben opera'dan UC Browser'a kadar onlarca tarayıcı kullandım telefonlarımda. Şu anda açtım telefonu UC Browser canavar gibi çalışıyor, Opera Mobile yavaş çalışıyor.Operanın modlu versiyonu vardı . İndirme yöneticisi bile mevcuttu. Link bulabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?