Sosyal ağlar ve mağaza.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal ağlar ve mağaza.
Arkadaşlar artık bende bıktım sizide bıktırdım :D
sorun üsütüne sorum kıracam artık c7yi :off:
dün akşam telefona soft format attım ve herşeyi eskisi gibi yükledim dedim sosyal ağlara gireyim hata veriyor, mağazayı açıyorum sürekli yükleniyor diyor.

catdog136

catdog136

Üye
telefonunuza hard format atın. Ardında anna güncelleştirmesini yükleyin sosyal ağ ve mağaza sorununuz çözülecektir..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
oyy oy daha dün formatladım :D genemi format daha kısa yöntemi yokmudur bu illetin yav :D

catdog136

catdog136

Üye
en kesin çözümü sunuyoruz size :) hard format, soft formattan daha iyidir. Hard format telefonun temel bileşenleri hariç herşeyi siler, üstüne annayı flash atarsanız çokda güzrl olur.. :)

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
en kesin çözümü sunuyoruz size :) hard format, soft formattan daha iyidir. Hard format telefonun temel bileşenleri hariç herşeyi siler, üstüne annayı flash atarsanız çokda güzrl olur.. :)

neyse hocam ben ozaman mağazayla sosyali çıkarayım aklımdan güncelleme gelene kadar bekliyeyim yoksa tekrar format at tekrar flashla tekrar programaları yükle sıkıldım :D
teşşekkür ederim bilgi için sağolun :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Flash At Kesin Çözülür Sen Güncellemede gelse sorunun çözülmez sorun qt paketleri soft ve format da silinmesi kolay kolayda harici yüklenmiyor. malesef flash at yeni gibi olur. sorunlarında çözülür

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
telefonu öldürürüm diye korkuyorum yoksa atıcam :bilmm

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
birşey olmaz canını sıkma bismillah de bende senin gibi düşünmüştüm ama kolay bir iş olduğunu belki ilk defa atacağın bir kaç hata olabilir onlarında senden kaynaklı olduğunu anlarsın :) nasıl görmemişim dersin :)

catdog136

catdog136

Üye
flasha teşvik etmem istemem birşey olursa sorumlusu olmak istemem :D ama gerçekten çok kolay ve çokda çabuk yapılabilecek birşeydir :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
peki ozaman :) ben bismillah diyip başlıyayım flasha :) Allah sonumu hayır etsin :)

realplayer2

realplayer2

Üye
flaşa gerek yok Oviyle yazılımı yeniden yükle sonra soft format at eksik uygulamaları yazılım güncelleme menüsünden tekrar yükle düzelir

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi flash attım ve çok sevdim sağolun :)
flash atmaktan çekinenler durmasınlar :)

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
aynen :) boşuna zırt zurt program yüklemek zaman kaybı ki işede yarasa flash kesin çözüm en sonunda sen doğru yolu buldun :naughty:

• Beğen

SeDo_1

Üye
arkadaşlar benimde ovi uygulama sorunum var oviden yüklediğim bazı programlar çalışmıyor ve hata veriyor flash atmam için telefona hard veya soft format gerekiyormu saygılar.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
evt hard at ve flash yükle

valent

valent

Üye
Flaş atmaktan bende çekiniyordum telefonu oviden güncelledim dil ingilizce oldu bu çok canımı sıktı burdan bir arkadaşım sağolsun bana yardımcı oldu flaş attım.Gerçekten kolay birşey ama çok dikkat isteyen bir iş.Sonra şarj sıkıntısı çekmeye başladım telefon (C7) hiç birşey yapmasan 1 günde kapanıyordu acayip şarj gidiyordu dün bu durumada dayanamadım tekrar flaş attım şimdi canavar gibi oldu şarjıda symbian 3 deki gibi oldu çok iyi gidiyor.Flaş atmak isteyenler konuları iyice okusun dikatlice atsınlar tahminlerinden daha kolay.

SeDo_1

Üye
aynen hocam flash dikkat isteyen bir iş benimde ovi güncelleme sonrası bir çok sorunum vardı az önce attığım flash sayesinde bütün sorunlarım çözüldü ovi uygulamalarını yükleyemeyenler sosyal ağlara giremeyenler uygulamalarda sorun yaşayanlar uğraşmasınlar flash ile hepsi düzeliyor saygılar.

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
aynen hocam flash dikkat isteyen bir iş benimde ovi güncelleme sonrası bir çok sorunum vardı az önce attığım flash sayesinde bütün sorunlarım çözüldü ovi uygulamalarını yükleyemeyenler sosyal ağlara giremeyenler uygulamalarda sorun yaşayanlar uğraşmasınlar flash ile hepsi düzeliyor saygılar.

bnmde sorun morun kalmadı :D
flash sağolsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt