sosyal ağ güncellemesi hakkından yeni bir özellik..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spedybaba

Üye
    Konu Sahibi
sosyal ağ güncellemesi hakkından yeni bir özellik..
sosyal ağ güncellemesi hakkından yeni bir özellik eklemişler..
Facebookta ki arkadaşlarınızın facebook bilgilerine telefon numarası bilgisini girdiyse sizin telefonunuzda o arkadaşınızı aradığınızda o kişinin facebooktaki profil resmi çıkıyor ...:)

----------Eklendi @ 12:19:22 ---------- Yazıldı @ 12:16:14 ----------

hatta rehberinizi kontrol edip numaraların yanında arkadaşların resimleri vardır..

• Beğen
Tepkiler: davut72 ve CanKartaL

3fe_

3fe_

Üye
yüklüyoruz ama uygulamayı başlatınca hoşgeldiniz diyor iki üç saniye sonra atıyor varmi çözümü

benighted

benighted

Üye
eski versiyonda da vardı bu özellik yeni değil ben oradan bütün arkadaşlarımın resimlerini rehbere ekleyebiliyordum o şekilde

• Beğen
Tepkiler: onur_bjk53

spedybaba

Üye
    Konu Sahibi
bu versiyonda otomak olarak kayıt ediyor. Daha önceki sürümünde farketmedim bu özelliği.

----------Eklendi @ 12:52:24 ---------- Yazıldı @ 12:49:32 ----------

yüklüyoruz ama uygulamayı başlatınca hoşgeldiniz diyor iki üç saniye sonra atıyor varmi çözümü

bende sorunsuz çalışıyor . telefonum c7 . Sosyal ağ güncellemesini ovi süite üzerinden yaptım. Sende öyle bir dene istersen.

3fe_

3fe_

Üye
benim telefon n8 yeni sürüm sosyal geldi Dün Yükledim ama sonuç hüsran uygulamadan atıyor face tivit falan ayrı ayrı uygulama halinde hepsini açmayı de denedim ama ı ıh olmadı

Uruloki

Uruloki

Üye
daha öncede vardı bu özellik bir kere senkronize edince otomatik yapıyor

• Beğen
Tepkiler: benighted
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
eski sürümde de vardı dikkat etmemişsin sanrıım arkadaşm =) ama bu sürüm daha güzell belleyle uyumlu widgetler falan on numara =)

• Beğen
Tepkiler: benighted
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birde dokunma hassasiyetini iyi ayarlaya bilselerdi dört dörtlük olurmuş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benim telefon n8 yeni sürüm sosyal geldi Dün Yükledim ama sonuç hüsran uygulamadan atıyor face tivit falan ayrı ayrı uygulama halinde hepsini açmayı de denedim ama ı ıh olmadı

ayrı olmaması gerekirdı dostum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
değişen bişey yok sanki widgetler de rehbere resim ekleme özelliği de aynı hala değişen bişey görmedim, rehbere facebooktan resim eklemesi için isim ve soyismin birebir aynı olması lazım galiba...

3fe_

3fe_

Üye

ayrı olmaması gerekirdı dostum

ya güncelleMe tek sosyal olarak yükledikten sonra facebook tivit facebok özet sosyal ağlar çıktı ama bunların birine girince açmıyo atıyo uygulamadan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sosyal ag dahıl menuden sılıp yuklemeyı denedın mı tekrar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pekı kac mb gorunuyor sosyal guncellemesı

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
ben güncellemeyi falan yaptım faceyede giriyor numarasını ekleyen bi arkadaşımı aradım denedim olmadı resmi falan çıkmıyor telde..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
önceki versiyonda da vardı senkronizasyon ama sanırım sadece ad soyad ile eşleştiriyordu şimdi gizli telefon numaralarını falan da eşleştirmiş olabilir çünkü önceki sürümde 15-16 arkadaşım eşleşmişken şimdiki sürümde 60 civarında arkadaşım eşleşti otomatik olarak

ancak şu kendi profilini rehberle birleştirmeyi olayı var o çok kötü olmuş
kendi profilimi yanlışlıkla arkadaşımın rehber kaydına atadım birdaha da iptal edemedim enson rehberden kartviziti sildim tekrar yükledim

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
arkadaşlar şu an farkettim numaraların telefon hafızasında olması gerekiyor. sim hafızasındaysa tele kopyalayın bu şekilde kendisi otomatik buluyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
aa bnde yeni farkettim güzel özellikmiş :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
orhankoc

orhankoc

Üye
bos bir ev ekraninda sadece sosyal widget ekle bende oyle oldu ve ben cok begendim yeni guncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt