Sorunumu Cozermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

husnu

Üye
    Konu Sahibi
Sorunumu Cozermisiniz
arkadaslar AZTECH modem var bilgisayarı her acmada siteye girerken tekrar parola girmek zorundayım bunu otomatik nası yapabilirim sagolun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnternet'e girmek istediğinde mi şifre istiyor yoksa Maxicep'e girerken mi?

husnu

Üye
    Konu Sahibi
yok internete her giriste yani benim istegim şu bilgisayar her acildiginda nete bagli olsun her seferde adsl şifremi girmeye gerek kalmasın bunu nası saglarım sagolun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sınırlı ADSL kullandığından olabilir. Benim akrabalarımda da böyle, şifre yazmadan nete girilmiyor.

Modemle bir alakası olduğunu sanmıyorum.

RockFord Fosgate

Üye
bnmkıde sınırlı yok ole bısey hatta sınırlı olan kımsede duymadım bole bısey!!modemlede alakası yok !sen o sıfreyı gırerken benı hatırla vs... bır daha sorma gıbı bı kutucuk warmı ısaretleyebılecegın???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Akrabalarımda sınırlı fakat şifre yazılan ekranda "beni hatırla" fonksiyonu yok.

RockFord Fosgate

Üye
walla bnm hıc bı tanıdıgımda ve bende ole sıfre yazılmıyo+bendede sınırlı war bende de yok ole bısey dırekt numara cevır dıyorum gırıyo!

deli_emre61

Üye
walla bendede öyle birşey yok

sas

Üye
modeminizin ayarlarına girip ttnet kullanıcı adınız ve şifreniz kayıtlımı kontrol etmenizde fayda var

internet explorer'ı açıp adres çubuğuna 10.0.0.2 yazdıktan sonra şifre isteyecektir eğer değiştirmediyseniz
admin-admin şeklindedir ayrıntılı bilgiyi modeminizin kullanma kılavuzunda bulabilirsiniz
şayet standart şifreleri kullanıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim

angelscafe

angelscafe

Üye
modemin modelinide yazarsan yardım cı olurum birde usb galiba. çevirmeli bağlantı türü bir pencere çıkıyor galiba internete girmen için... bilgi verirsen daha net cevap alırsın...

husnu

Üye
    Konu Sahibi
aztech DSL206U modeli ve usb.cd yi tekrar kurmadan nas&#305; hallederim anlat&#305;rsan&#305;z<sevinirim.ayr&#305;ca 10.0.0.2 explorerde yaz&#305;nca olmuyo.ayr&#305;ca dediginn gibi cevirmeli baglant&#305; turu pencere geliyo sagolun

sas

Üye
<div class='quotetop'>(husnu &#064; Feb 23 2006, 06&#58;22 PM) [post=284709]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aztech DSL206U modeli ve usb.cd yi tekrar kurmadan nası hallederim anlatırsanız<sevinirim.ayrıca 10.0.0.2 explorerde yazınca olmuyo.ayrıca dediginn gibi cevirmeli baglantı turu pencere geliyo sagolun
[/b][/quote]

bide bunu denerseniz 192.168.1.1 kullanıcı adı:admin şifre: admin

angelscafe

angelscafe

Üye
usb den bağlandığın için modemin içine girme gibi bir seçeneğin olmaz... sadece otomatik bağlantıı yapmasını sağlıyabilirsin... gelen çevirmeli bağlantı pencerisinde otomatik bağlan seçeneğini işaretlersen oturum açılınca otomatik bağlanır... ayrıca bunu internet seçenekleri sekmesinden bağlantı kurarak yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt