sorunumu çözene telefoncuya vereceğim ücreti göndereceğim. n97 firmware yarıda kesildi açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLtmLtm

Üye
    Konu Sahibi
sorunumu çözene telefoncuya vereceğim ücreti göndereceğim. n97 firmware yarıda kesildi açılmıyor
edit

shadow_839

Üye
arkadaşım eğer yüklemeye çalıştığın eski sürüm ise bu hatayı alman normal daha yeni bir sürümle tekrar denemeni tavsiye ederim bende e71 ile çok sorun yaşadım yüklemede ingilizcede olsa daha yeni bir sürümü yükledim biraz uğraştım ama türkçede yaptım n97nin olası tr dil kodlarını öğren ve daha yeni bir güncelleştirmesi olup olmadığını öğren bir başka neden şu olabilir eğer tel daha önce garantiye gittiyse orada en yeni yazılımı yüklemek için dil kodunu değişirler nss ile telin dil kodunu öğren doğru yazılım olduğundan emin ol muhtemelen bunlardan biridir sorun

bLtmLtm

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ya yokmu yapabilecek yada yönlendirebilecek kimse ?

shadow_839

Üye
arkadaşım senin teli rm 505 olarak kabul ediyorum şimdi 0576375 yani n 97 black bunun son sürümü 22.0.110 birde 0576458 var onunda son güncellemesi aynı tabii sen bu iki koduda kullanabilirsin eğer telin rm 505 ise birde n97 mini var oda rm 555 o daha farklı bir yazılıma sahip olduğu için 505 yazılımını kabul etmez yapacağın bu uygun yazılımı bul indir dene bende araştırmaya devam ederim eğer sorunu çözersen buradan haber verirsin eğer ben bir şey bulursam mutlaka bilgi veririm ok

bLtmLtm

Üye
    Konu Sahibi
cihazım rm 505 n97. bu bahsettiğiniz kodlarla yüklemeyi deneyim birde

shadow_839

Üye
eğer olumlu sonuç alırsan bilgilendir arkadaşım bende farklı yollar araştırayım olmama ihtimaline karşılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt