Sorunu Çözene Ödül 5800 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gencturq

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu Çözene Ödül 5800 wifi sorunu
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 5800 XM RED aldım. Benim Sorunum Şu:
Maxicep.com - 5800 XM TTnet WiFi Sorunu (Sorunu Çözene Ödül)
Telefonumdan normal wireless modemlere rahatlıkla bağlanıp internete girebiliyorum. Fakat TTNET WiFi'nin Olduğu alanlarda TTNET wİfi'ye bağlanamıyorum. Güvenli bağlantı kurulamıyor hatası veriyor. Şöyleki geçen gün gene denedim. giriyor. fakat başka sitelere girmiyor. Yani Kısacası ben wifi ye bağlandığımda nete giremiyorum. ttnet kullanıcı adı ve kodu yazılacak olan karşılama sayfası gelmiyor. ve google a gir dediğimde güvenli bağlantı kurulamadı diyor. Benim Sorunumu çözecek bir babayiğit aranıyor. Yadım Ederseniz Çok Sevinirim???
Sorunumu Çözen Arkadaşa 87 TL Değerinde Adwords Reklam Kuponu Hediye Edeceğim
Saygılarımla

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
ayni muhabbet bende de var
n97 baska heryerden giriyor ama telden giremiyorum
ayni hatayi aliyorum

ahenk

ahenk

Üye
öncelikle ttnetin bu hizmetinden sınırsız kullanıcılar faydalanıyor bunu bildiginizi varsayarak yada ayrıca abonelikle kullanıyor oldugunuzu varsayalım önce wep tarayıcınızden baglantıyı her zaman sor ayarlayın ve wep tarayıcısının önbelleğini temizleyin tarayıcı ayaralarıyla oynadıysanız güvenlikle falan eski haline getirin
ttnet wifi erisim noktasında kullanıcı forumu cıkmadı önbellegi temizle cık tekrar dene yine yok sayfayı yenile bu işlem uzun sürer baglanıyor diyebekleyin girdiniz kullanıcı adını ve sifreyi yazdınız biraz uzun sürüyo ancak baglanıyor ve size baglandınız kullanım için tarayıcınızda başka sayfa açın diyor burda direk yerim imlerinize google ekleyin daha önceden eklemiş olun
ve yerimlerine geçip googleye gelip tıklayın yada opera tarayıcıya gecip ordan devam edin yada bu işlemi wlan sihirbazindan baglanın ve sonra tarayıcıya gecin ben birçok kez kullandım daha önce 5800 vardı ve onda yavastı uzun sürebiliyordu ilk baglantı simdi i8910 kullanıyorum ve birzdaha hızlı ve günde en az iki kere busekilde baglanıp mail kontrolu yapıyorum
umarım yardımcı olmusumdur hediyeye gerek yok daha fazla soru için özel msj atın

iyi forumlar

scuf

scuf

Üye
sorunu tam anlayamadım yani atıyorum smile adsl modemlerde wi-fi ile bağlanıyorsun ama Ttnet modemlerde bağlanamıyormusun , öncelikle evde laptop varsa onla wi-fi çalışıyormu diye bak eğer çalışıyorsa telefonda da sorun çıkarmadan bağlanması gerekli çünkü bizim adsl de TTNET ve wi-fi ye rahat bağlanıyorum , modemin wi-fi ayarları tam mı çünkü biz wi-fi yi açmadan önce bendene aynısı oluyordu nete girdiğimde güvenli bağlantı kurulamıyor hatası veriyordu modemin wi-fi ayarlarını yaptıktan sonra sorun kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt