ZaZuM
Üye
sorunsuz N9 hastasina Satlik Takaslık
Cihaz Kozmetik olarak 10 üzerinden 7 alir usb kapagi yoktur ama sıkıntı da teşkil etmiyor aslinda bu cihaz üzerinden program konusunda kendimi gelistirme amaçlı almistim ama sadece hayal olarak kaldi ve askerlik de geldigi icin uzerine 200 tl verebilecegim android cihazlar la takas olur oncelikli olarak xperia ray Samsunsg s2 gibi ufak ekranli cihazlar tercihimdir
yaninda nokia kulaklik sarj aleti ve orjinal nokia usb kablosu verilecektir
cihaz 16 gb kendi hafiza ya 8 mp kamera 4 inc ekran ve gercekden hos bir dokunmatige sahip sarji ortalama bir gunu anca cikartiyor calismayan aksami olmayıp format atılarak teslim edilecek oncelikli olarak takas düşünüyorum sali gunune kadar da anca vakti vardir carsamba teslim olmam lazim
250 tl ye sadece cihazı almıştım şimdi yanında kulaklık ve orjinal usb kablosu ile yine aynı fiyata vermeyi düşünüyorum
yaninda nokia kulaklik sarj aleti ve orjinal nokia usb kablosu verilecektir
cihaz 16 gb kendi hafiza ya 8 mp kamera 4 inc ekran ve gercekden hos bir dokunmatige sahip sarji ortalama bir gunu anca cikartiyor calismayan aksami olmayıp format atılarak teslim edilecek oncelikli olarak takas düşünüyorum sali gunune kadar da anca vakti vardir carsamba teslim olmam lazim
250 tl ye sadece cihazı almıştım şimdi yanında kulaklık ve orjinal usb kablosu ile yine aynı fiyata vermeyi düşünüyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: