Satılık / Takas SORUNSUZ GALAXY S3 450 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
SORUNSUZ GALAXY S3 450 TL
Merhaba arkadaşlar elimde s3 vardır sorunsuz ve tamir görmemiştir.Garanti,kutu,fatura yok o yüzden bu fiyattan veriyorum,sarj aletini kendim kullanıyorum kulaklığıda bulabilirsem verebilirim hiç kullanmadığım için nereye koydum hiç bilmiyorum.Hiçbir şekilde yazılımsal donanımsal bir sıkıntı yoktur.Kronik soyulmalar mevcut fakat öyle abartılacak kadar yok.İstanbul içi elden teslim olabilir,istanbul dışı havale karşılığında gönderilir.Pazarlık yoktur lütfen teklif etmeyiniz,takas olarak S4mini olabilir üstünü konuşuruz.Resimler cihaza aittir tam olarak herşeyini göstermeye çalıştım.

szqn55

szqn55

Üye
470 liraya ben sana s4 mini bile alırım çok para aga bu

babafre23

Üye
sa general mobile discovery 4gb takas olur mu temiz garantili

abuzer02

abuzer02

Üye
Samsung Galaxy s2 i9100 ne dersin
Samsung Galaxy s2 i9100 var siyah renkli yurtiçi 16gb 1gb ram 8mp kamera android sürümü 4.1.2 Jelly bean yakında 4.2.2 alacak telefon çok temiz orjinal şarz cihazıyla birlikte verecem bataryası orjinal ve yedek bi tane bataryada verecem ekranında en ufak bi çizik bile yok kırılmaz ekran koruyucu çektim telefonun kasasında boya atması falanda yok dost işi

Diyorsan bu telefonla takas edelim

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s2 i9100 ne dersin
Samsung Galaxy s2 i9100 var siyah renkli yurtiçi 16gb 1gb ram 8mp kamera android sürümü 4.1.2 Jelly bean yakında 4.2.2 alacak telefon çok temiz orjinal şarz cihazıyla birlikte verecem bataryası orjinal ve yedek bi tane bataryada verecem ekranında en ufak bi çizik bile yok kırılmaz ekran koruyucu çektim telefonun kasasında boya atması falanda yok dost işi

Diyorsan bu telefonla takas edelim
Takas sadece s4 mini

abuzer02

abuzer02

Üye
Tamam kardeş hadi kolay gelsin İNŞALLAH bulursun

reckless28

reckless28

Üye
    Konu Sahibi
Satıldı cihaz silinebilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt