c6-01 3 haftalık 700 tl

7oo ytl dior snde bnm gbi kâra gecmeye caliisorsun
hem 7oo az glir 8oo e ver 
Öncelikle YTL değil TL , eğlence forumu değil Bilişim forumu , internette 650 tl ile 680 tl arasında satılmakta ancak esnaf ve nokia shop'ta 720 tl ile 750 tl arasındadır(İSTANBUL)[B' Alıntı:baba sende iyice yardirmisin ha7oo ytl dior snde bnm gbi kâra gecmeye caliisorsun
hem 7oo az glir 8oo e ver
[/B]
1100 TL ile 1150 TL arasında maalesefki ..1200e zaten almazdin
çünki sıfırı kvk genpalı 950-990a satıyorlar.
Ama piyasada ki genel satış rakamları şu an itibarıyla 1100 TL den aşağı değil, çünkü telefon hala zor bulunuyor. Piyasadan ucuz denilen internet sitelerinde bile 1.140 TL civarında satılıyor. [alikan];3155173' Alıntı:Ben cihazı 1050 TL ye aldım fakat dün kılıf aramak için çıktığımda izmir'de Best Buy'da 999 TL ye gördüm N8'i ve biraz moralim bozulduAma piyasada ki genel satış rakamları şu an itibarıyla 1100 TL den aşağı değil, çünkü telefon hala zor bulunuyor. Piyasadan ucuz denilen internet sitelerinde bile 1.140 TL civarında satılıyor.

belki htc desire için bulabilirsin çünkü geçen hatırı sayılır bi mağazada görmüştüm 1030 tl diye , ancak c7 fiyatı çok iyi şahsi fikrim ..ayrıca yorumuma geri dönüş yapmadın !kvk genpalı
nokia n8 990
c7 790
c6 01 700
htc desire 1100
den aşağı bulamadım.
Sizce fiyatlar nasıl
daha uygun bulabilirmiyim
c6-01 3 haftalık 700 tl
belki htc desire için bulabilirsin çünkü geçen hatırı sayılır bi mağazada görmüştüm 1030 tl diye , ancak c7 fiyatı çok iyi şahsi fikrim..

Eğerki 1000 tl verebiliyorsan N8 alman daha iyi derim ancak karsılastırma anlamındakı soruna gelırsek cevabım cok net olur oda C7 oncelikle yeni teknoloji her zaman eskiye göre iyidir tabiiki artılar eksiler olucaktır , oncelıkle bana gore nokia dokunmatık telefonların en guzel yanı boyut anlamında telefon dıye kafamızda kurdugumuz sekle daha uygun ,androıd sıstemı daha fazla donanımsal ozellık ısteyen bı sıstemdır htc desire bunu tamamlıyormu pek bı bılgım yok ancak C7 symbıan 3 u kesınlıkle tamamlıyor cunku symbıan 3 yazılımı bu sıstemlerle yarıstırılmak ıcın gelıstırıldı vede cok basarılı bana kalırsa cunku ıstedıgı donanımsal ozellık cok az C6-01 ,C7, N8 ana donanımsallıkları aynı 256 ram C7,N8 512 ,C6-01 ise 1024 romdur , 680 ghz işlemcileri vardır fakat bunlar arasında sadece tek telefon gorunus olarak kendısını on plana sokuyor oda C7 ve istanbuldaki fiyatı 900 veya kusuratlı fıyatlar bu yuzden o fıyata cok uygun dedim , symbian 3 te cok fazla farklılık var eski symbian yazılımlarına göre ..OLCAY Kardeşim tsk ederim
yalnız desire 1000e aldık diyelim
ben hep symbian kullandım,
android al diyor arkadaşlarım
sende c7 çok uygun deyince kafam karıştı,
htc desire beni memnun edermi veya c7 mi alsam.
symbiani biliyorum o yüzden htc alırsam birde onu çözmesi falan var bayağı uğraştıracak.
pişman olmakta istemiyorum
ulan niye htc almadım ki dermiyim ileride, sence
bana tavsiyeleriniz nedir
--------------- Ekleme ---------------
nadir bey konumu taşımış kimse yazmaz oldu..
![]()
Flash bellek takılmıyor C7 ıle C6-01 arasında cok az farklar vardır bunlarda zoom , dahılı bellek , en buyuk ozellıgı C7 nın gorunusu ancak C6-01 de C7 ye gore kucuktur ekranları aynı olsa bıle , fakat N8 hepsınden ayrıstırılır daha oncede soyledıgım gıbı donanımsal olarak ve yazılımsal olarak benzerlıklerı vardır ancak hepsının ayrıldıgı noktalarda var ..Şuan için C6-01 ,C7 ve N8 temiz bulabılırsın cunku bu telefonlar yenı cıktı belkı N8 in 2.elinde problem yasarsın ılk cıkan partılerde sorunlar varmıs dıye duymustum , ıclerınde en yenısı ıse C6-01 dır 2011 tarıhlıdır ...sağol kardeşim bende nokia S^3 lerin içinde c7yi beğenmiştim yalnız flash bellek takılıyormu bilmediğim için
n8 o nedenle iyi ama çok iri
c7 çok kibar tam uzun süre kullanılacak telefon.
bilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Bu arada 2. Elini bulabilirmiyız c7nin temiz olarak kastediyorum güven olurmu bilmem hayırlısı
androidi merak ediyorum ama beni tatmin edermi bilmiyorum
herhalde yine nokia olacak.
hayırlısı olsun 1 veya 2 güne kadar almayı düşünüyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin
bir de c7nin flash kablosunu da bulabilsem varmı bilmiyorum
inşallah vardır.
Selamlar