Sorunlu Koca çocuk 1 Onun Adı Sx1 [tabiki Resimleriyle]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuer007

onuer007

Üye
+1 katılıyorum aynen benimkide ole

karides

Üye
Arkadaşlar, Ben İzmir'de yaşıyorum. Artık, buradaki nemden midir nedir bilmiyorum ama telefonu alalı tam 14 ay oldu ve toplam 6 defa teknik servise gitti. Son gidişinde ise telefonun tamiri tam 20 gün sürdü. Artık Başarı'daki arkadaşlarla samimi olduk, diyebilirim. Şimdi eşime K 750İ aldım ve gerçekten de bana SX1'in tadını veremedi SONY'i. Benim için SX1 tam bir efsaneydi. Bu kadar hassas olmasaydı onu evladiyelik kullanıcaktım; ama olmadı şite. Şimdi Tüketici Hakem Heyetine başvurup paramın tamamını geri istedim ve büyük ihtimalle karar benim lehimde çıkacak. Belki de benim kullandığım makine problemliydi bilemiyorum. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, ben bu telefonu hiçbir zaman unutmayacağım. Ama SİMENES mi? Bi daha asla....

Herkesin düşüncesine de saygı duyuyorum, yani gerçekten bu telefon belkide Dünya üzerinde en çok tartışılan telefon oldu. Burada onun için kötü yazan arkadaşlar bile onun hakkında bir fikir sahibi olmayı gerekli gördüler. Bu da, bu telefonunun diğerlerinden çok özel bir yerde olduğunu gösteriyor bence.

Büyük ihtimalle SX1 ailesinden çok kısa bir süre sonra ayrılacağım. Onu kullanan arkadaşların sorunsuz ve güle güle kullanmaları dileğiyle.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
şu anda o telefonun aynı kamerasyıla işletim sistemiyle satsalar ama sorun 0'a indirilse hemen alırdım. ama çok sorun çıkarıyor ve efsane olduğuda bi gerçek.

onuer007

onuer007

Üye
evet o bir efsane....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt