Sorunlarınızı buraya yazın BEN SIZE yardımcı olayım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlarınızı buraya yazın BEN SIZE yardımcı olayım :)
Arkadaşlar ben bu siteyi harbiden çok seviyorum o yüzden artık bu siteye takılmaya karar verdim Çok Şükür tel hakkında bayağı bi bilgim var siz sorunlarınızı yazın ben size elimden geldikçe ve Admin kardeşlerimizin yardımı ile çözeriz INŞALLAH . . . Sayılar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

yasar8787

Üye
Nokia N73 Qt destekler mi? desteklerse hangi sürümünü kurmam lazım bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.. iyi çalışmalar.

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
Ilk başta tsk ediyorum arkadaşım . . . Bu Qt nokia nin satın almış olduğu bir programdır .Şu anda n73 için olan bir uygulaması yok ama kısa bi araştırma yaptım çok kısa zaman içerisinde çıkacakmış .gene ben bu konu hakkında araştırma yapmaya devam edeceğim . . . Saygılar . . .

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

yasar8787

Üye
5800 için kullanılıyor ama n73 için çalışanını bulamadım bilgisayar yazılımları ile ilgileniyorum qt sdk yı indirdim ve cep programları yazmaya başlayacağım ama telefonum da çalışan sürümünü bulamadım yada yok olmadı telefonumu değiştireceğim :))

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
5800 da olduğunu biliyorum . . . Sana kolay gelsin kardeş ben gene elimden geleni yapacağım . . .

yasar8787

Üye
eyw. saol pek yardımcı olamasanda msj yazman yeterliydi araştırmaya devam etçez :D

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim keşke daha detaylı anladığım konu olsa idi ama ışte bu seferlik idare et ben gene araştırıyorum zaten şu an . . . Hayırlı Akşamlar . . . saygılar

sungerbobx1

Üye
telefonum camasır makinasında kaldı tamirciye gorurdum program yuklenecek dedi flash atılmıyor cunku rlbsi silinmis garantiyede goturemem rus malı rusyadan geldi :'( 6120c

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
Ben de de şu an 61 20 c var tel harbi süper :) ha bide üstat şu yabanci programları türkçe ye çevirme olayın dan ben az biraz çakıyorum sn anlıyorsan bana detaylı bir anlatım yaparsan sevinirim :) . . . Saygılar . . .

sungerbobx1

Üye
:D o kolay su yapılsın sonra ben yaparım

VuRaLLy34

VuRaLLy34

Üye
:megafon:
Selam arkadaşım...
benim bir sorum olacak...
Bende Nokia 5320 XpressMusic var..
s60 V3(hackli)
telefonum için hemen hemen hertürlü program uygulama buldum..
fakat bi türlü internetten(facebook,youtube,v.b)sitelerden video izleyebileceğim bir program bulamadım..:ağlarım:
yani varda bu tür programlar..
bi türlü olmadı..:allalla:
mesela flash lite programı..
yükledim ama sonra telefonun önceden oynattığı swf formatlarını oynatamaz oldum..:bilmm
Uzun lafın kısası ...
Bana internetten(facebook,youtube,v.b)sitelerden video izleyebileceğim bi program yöntem varsa anlatırsan sevinirim..:oke:
şimdiden teşekkürler...
:oke:

:megafon:Telefon:
Nokia 5320 Xpress Music
Sürüm:5.16
symbian S60/ 9.3

furkey

Üye
hocam e5-00 rm-632 cihazıma hacked rom yükledim gps e bağlanmıyor şu anda uyduları buluyor sinyali görüyor ama uydulara bağlanamıyor maalesef :/ Kendi orijinal romunu veya bunun nasıl halledileceğini söylersen çok memnun olurum...

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
53 20 si olan arkadaşım sana youtube sitesinin orjinal programını öneriyorum programın adı youtube 2.4.4 site de mevcut zaten çok güzel bir program . . . Gelelim diğer arkadaşım senin gprs antenin varsa olur o dediğin olay o anten de 50 dolar civarı . . . saygılar ...

formardin

Üye
slm arkadaşım .n73 ün bluetoothunu kullanarak pc yi internete bağlıyorum.(vodafone cepneti kullarak)
Maxicep.com - bluetoothu kullanarak PC yi internete bağlamak.. buraya kadar sorun yok. pc yi kapatıp tekrar internete bağlanmak istediğimde her defasında n73 ün sürücü yazlımı yükleniyor diyor. ve bazen bu iş çok uzun sürüyor..
tek seferde sürücüyü yüklemek gibi bir şansımız yok mu..

tayfunhonaz

tayfunhonaz

Üye
ne zaman program yüklemeye kalksam güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatası veriyo :off::vur haclenmiyoda bu arada tel n80 int. edt. yardımcı olursanız sevinirim

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
Ilk arkadaşım sn pc yi nokia suite ile bağlıyor sn dimi zaten başka alternatif yok ilk başta bilgisayara programı kuruyorsun ve bilgisayarı yeniden açıyor sn ve teli usb ile pc ye başlıyor sn eğer program eski sürüm ise sağ alt köşenin biraz üzerinde internete bağlan yazısı var ona tıklıyorsn ve senin tele yeni bir sürücü yüklüyor program bunu her defasında yapmaz ama eğer senin programı kurduğun sürücü [c veya d] bunlardan birinde ditfiriz vardır veya senin tel de hafıza kartında virüs vardır [o yöntem eski artık biz onu çocukken yapardık şimdi yeni shemer var 10 kat daha hızli bağlıyor teli nete ] . . . Saygılar . . . Gelelim ikinci arkadaşım senin teli hacklemek ten başka alternatif yolun yok ha var ama zahmetli o yöntem de şu sertifika olayı denen işi yapman gerek ama teli hacklemek en kolayı ve en güveniliri teli hacklemek için HellOx2 yi kullan çok ise yapar telin fw si yeni bile olsa yapıyor . . . Saygılar . . .

formardin

Üye
hocam ilginiz çok teskur ederim..ınan ki anlamadım..
Teli ilk seferinde pc süite ile bağladım..pc süite menüsünde ki internete bağlan butonu ile teli ve pc yi internete bağladım. sonraki seferlerde pc suitı açmaya gerek kalmadan..hem pc nin hem telin bluetoohunu açtıktan sonra..pc nin sağ altta ki wireles menüsünden telin bulutoothunu kullanarak internete bağlan diye bir menü oluşuyor..ordan pc yi internete bağlıyorum..ama pc yi her actigimda daha doğrusu tel ile pc nin bluetoothunu açtıktan sonra pc otomatik teli buluyor ama her her defasında sürücü yazılımı yükleniyor demesi canımı skıyor..pc ile teli eşlestirmisim yetkili mod açık..ve pc de laptop wim7 home premium.

ariferd436436

Üye
özel mesaj attım bakarsan sevinirim :)

muratbey6868

muratbey6868

Üye
    Konu Sahibi
şimdi arkadaşım senin olay aslında basit senin telin hackli mi acaba eğer hack varsa senin olay her zaman yüklenir hemde sen bi hafıza kartına rest at [biçimlendir] o dediğin olay zaten normal bir olay ama genede dediklerimi bi uygula eğer olmazsa programın yeni sürümünü indir ve kurarken d yerel disk e kur bu anlattıklarımı dene olmazsada o kadar mühim bir olay değil . . . Saygılar . . . Ikinci arkadaş ben daha 50 mesaja ulaşamadığım için sana mesaj atamıyorum kursa kalma tel numaramı vereyim ara veya çağrı at ben ararım ordan halledelim . . . Saygılar . . .

erHan_42

Üye
nokia 6670 telefonumun markası ve facebook eklentisini yükleyemiyorum dosya bozuk diyor her defasında ya yanlış program yüklüyorum yada telefonda var sorun lütfen 6670 için facebook eklentisini buraya ekleyebilirmisinz takip edeceğim şimdiden teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt