Sorunlariniz Varsa :)

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlariniz Varsa :)
Bikac zamandir düsünüyordum.Ve bu gün tetiklendim :D Her türlü sorunlariniza zamanim oldugu sürece yardimci olmaya calisirim.Kendi sorunummus gibi cözüm aramaya koyulurum.Pc,hayat,iliski,hayvan bakimi her türlü konuda yardimci olmaya calisirim.Özel mesaj olarak konusa biliriz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hmm ilginç :)
Sorunum olursa gelcem :tşk:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
:)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Bikac zamandir düsünüyordum.Ve bu gün tetiklendim :D Her türlü sorunlariniza zamanim oldugu sürece yardimci olmaya calisirim.Kendi sorunummus gibi cözüm aramaya koyulurum.Pc,hayat,iliski,hayvan bakimi her türlü konuda yardimci olmaya calisirim.Özel mesaj olarak konusa biliriz.

abimin me172v tableti var rootlanır mı ?

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
rootlanir

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
bu site yardimci ola bilir :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bıldırcınlarım neden yumurtlamıyor

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
bıldırcınlarım neden yumurtlamıyor
Yem cok önemli,isi,kum unsurlarina dikkat ediyormusun ? Disi olduklarindan eminmisin :).Kisir olup olmadiklarindan eminmisin ?Ve bunlardan eminsen;kafeste hep kapali kaliyorsalar kaba bir kum koy.Disiler kumu yesinler,eselesinler.Bu yumurtlamalarina büyük katkida bulunacaktir...

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılmıyormuş ingilizce yetmiyo teknolojide kavram çok :)
Hmm dur bakayim baska site varmi.Ben daha önce rootlamadim ama aldigim tablet önceden rootlanmisti.Istersen bi root kontrolü yapta urasmayalim bosuna :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
ona göre arama yapacagim....

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu konuyu neden gereksizlere tasidiniz :mad: gereksizmi sizce....Lütfen yerine koyn.Rica olunur...

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Hmm daha önce yapmadim dedigim gibi bi arastirayim.Bulursam yazarim.Ve oplusa bilecek sorunlardan sorumu deilim..

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
cihazda root yetkisi yok totalden tam dosya erişimine tıklayınca root yetkisi gerekir hatası alıyorum.
Kardes android bölümüne sen en iyisi bi konu ac ben deneyimsizim bu konuda yanlis bilgi verip soruna yol acmak istemem kusura bakma. :(

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
hep cingilizce :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt