ANIL Admin Joker.' Alıntı: Yha pat diye kapanıyor Makina ile çektim filan yine aynı acaba anakartı değiştirdirdiler serviste o sirada bişi unutmasınlar Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı?
Joker.' Alıntı: Yha pat diye kapanıyor Makina ile çektim filan yine aynı acaba anakartı değiştirdirdiler serviste o sirada bişi unutmasınlar Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı?
Joker. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı? Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında servisten gelince 1-2 gün oynadım sonra Ekranı kartı güncellemesi geldi o yüzden oyuna bile girmiyodu sonra ayarları en düşü aldım öğle biraz oynadım(kapanma sorunu var) sonra güncelledim ve sorun (kapanma ) devam ediyordu
nsekiz' Alıntı: sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı? Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında servisten gelince 1-2 gün oynadım sonra Ekranı kartı güncellemesi geldi o yüzden oyuna bile girmiyodu sonra ayarları en düşü aldım öğle biraz oynadım(kapanma sorunu var) sonra güncelledim ve sorun (kapanma ) devam ediyordu
TransformerS34 Üye 94 derece çok fazla.gece ve masa gibi sert birşeyin üzerine koy öyle dene birde.harbiden 94 baya fazla
94 derece çok fazla.gece ve masa gibi sert birşeyin üzerine koy öyle dene birde.harbiden 94 baya fazla
Joker. Üye Konu Sahibi İçini açmasan nasıl temizlenir acaba 2 Tanne elktirik 1 tane Saç kutumama makinası ile ceksem
ANIL Admin Joker.' Alıntı: İçini açmasan nasıl temizlenir acaba 2 Tanne elktirik 1 tane Saç kutumama makinası ile ceksem Genişletmek için tıkla ... hayır zarar verebilirsin... gece denedin mi?
Joker.' Alıntı: İçini açmasan nasıl temizlenir acaba 2 Tanne elktirik 1 tane Saç kutumama makinası ile ceksem Genişletmek için tıkla ... hayır zarar verebilirsin... gece denedin mi?
Joker. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: hayır zarar verebilirsin... gece denedin mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen sorun devam ediyor şimdi güncelleştirme yüklüyo soğutucu ile birlikte max=84 derede - - - Eklendi - - - Deliricem yha ateş gibi oluyo Buzla mı soğutsam
nsekiz' Alıntı: hayır zarar verebilirsin... gece denedin mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen sorun devam ediyor şimdi güncelleştirme yüklüyo soğutucu ile birlikte max=84 derede - - - Eklendi - - - Deliricem yha ateş gibi oluyo Buzla mı soğutsam
ANIL Admin Joker.' Alıntı: Buzla mı soğutsam Genişletmek için tıkla ... olabilir yapmadığım şey değil
Joker. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: olabilir yapmadığım şey değil Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaparım zararı olur mu ? KALICI ÇÖZÜM NEDİR
nsekiz' Alıntı: olabilir yapmadığım şey değil Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaparım zararı olur mu ? KALICI ÇÖZÜM NEDİR
ANIL Admin buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin
buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin
Joker. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin Genişletmek için tıkla ... Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz - - - Eklendi - - - bu arada 115 dereceğide gördüm
nsekiz' Alıntı: buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin Genişletmek için tıkla ... Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz - - - Eklendi - - - bu arada 115 dereceğide gördüm
ANIL Admin Joker.' Alıntı: Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz - - - Eklendi - - - bu arada 115 dereceğide gördüm Genişletmek için tıkla ... 115 mi? kapanması lazım direk... laptopun altındaki havalandırmalar fana yakın olsun işte...
Joker.' Alıntı: Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz - - - Eklendi - - - bu arada 115 dereceğide gördüm Genişletmek için tıkla ... 115 mi? kapanması lazım direk... laptopun altındaki havalandırmalar fana yakın olsun işte...
h0LyqAn Üye kardeşim ısıdan ve nem değerinden oluyordur kesinlikle. soğutucu kullan derim bendede aynı durum vardı soğutucu ile çözdüm olayı
kardeşim ısıdan ve nem değerinden oluyordur kesinlikle. soğutucu kullan derim bendede aynı durum vardı soğutucu ile çözdüm olayı
ugur1000 Üye eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür
eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür
Joker. Üye Konu Sahibi ugur1000' Alıntı: eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür Genişletmek için tıkla ... Alma yerini bilmiyorum ama sol taraftan bi yer var ondan hava üflüyo hemde ateş gibi
ugur1000' Alıntı: eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür Genişletmek için tıkla ... Alma yerini bilmiyorum ama sol taraftan bi yer var ondan hava üflüyo hemde ateş gibi