aliosman166
Üye
-
Konu Sahibi
-
sorunu çözdüğün için teşekkür ederim hüseyin kardeş..arkadaşım bana özelden pm at telefonunu kurtaralım.
denedim olmadı phoneix ile dead flash attık düzeldi..Hard format atmayı denedınmı kardesım ?
n8 kullanıcısıyım yukleyıcı calsııyor hatası alıyorum bunun bı cozumu varmı ? yardımcı olabılrımısnız
bir sorunum daha var telefon açıkken normal gayet güzel çalışıyor ama kapandığı zaman açamıyorum. nokia yazısı gelip gidiyor sonra geriye kapanıyor. açılsa bile bu sefer de dokunmatiği işlemiyor. 15-20 dk. uğraştıktan sonra açabiliyorum zar zor. bunun sebebi nedir açılmasını engelleyen bir şey mi var?
yok senin attığın flash duruyor bir şey atmadım.. zaten daha önce de böyleydi yüklediğim birşeyden kaynaklanıyo büyük ihtimal ama ne olduğunu bilmiyorum birazdan yüklü programların resimlerini koycamrofs2 ye birşeyler yüklemiş isen onlar telefonu kasıyordur.
zaten sen yüklediğinde bir şey yoktu telefonun kendi programları da duruyordu sonra üzerine ben kendi programlarımı yükleyince oldu..benim attığım flash la telefondaki yüklü proğramlar silinmiş olmalı sen cfw lere bir şey atmış olmalısın yoksa böyle bir sorun olmamalı.
arkadaşım yeniden flash at düzelir.
- - - Eklendi - - -
rofs2 ye birşeyler yüklemiş isen onlar telefonu kasıyordur.
sol kilit tuşu yazan uygulama menü tuşunu kilit tuşuna çeviren bir mod. istek üzerine türkçeye çevirisini ben yapmıştım. şu ana kadar böyle bir soruna yol açmadı. bundan kaynklandığını düşünmüyorumOpeservice i nokia mağaza kullanıyor system dosyası..
sen end cleaner ile mobile cleaner'ı bir de sol kilit tuşu ne ise onu kaldır..bir de öyle dene.
her programı da yüklemeyin telefonunuza yoksa böyle problemler ile çok sık karşılaşırsınız
yapman gereken ilk sey telefonu kullanırken hafıza kartını çıkarıp denemek. böylece sorunun hafıza kartında olan bir uygulama yüzünden mi yoksa telefonda olan bir uygulama yüzünden mi olduğunu anlayabilirsinzaten sen yüklediğinde bir şey yoktu telefonun kendi programları da duruyordu sonra üzerine ben kendi programlarımı yükleyince oldu..
bunlar yüklü bir bakın bakalım sorun ne
sol kilit tuşu yazan uygulama menü tuşunu kilit tuşuna çeviren bir mod. istek üzerine türkçeye çevirisini ben yapmıştım. şu ana kadar böyle bir soruna yol açmadı. bundan kaynklandığını düşünmüyorum
dedğn uygulamaları kaldırdm sorun çözüldü.. Ama bunu hangisi yapıyor bilmiyorum..Opeservice i nokia mağaza kullanıyor system dosyası..
sen end cleaner ile mobile cleaner'ı bir de sol kilit tuşu ne ise onu kaldır..bir de öyle dene.
her programı da yüklemeyin telefonunuza yoksa böyle problemler ile çok sık karşılaşırsınız
tuş kilidi programını kaldırdım ama tuş kilit işareti orada kaldı ve işlemiyor ne yapmam lazım?
ihtimalleri göz önünde bulundurdum amacım kötülemek değil yanlış anlama sakın
ihtimalleri göz önünde bulundurdum amacım kötülemek değil yanlış anlama sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?