(sorun çözüldü) LG optimus One (p503) yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
(sorun çözüldü) LG optimus One (p503) yardım?
cihazı yeni aldım. market olmadığı için LG kendi sitesinden indirdiğim programı ile güncelleme yaptım. güncelleme sonrasında market ve bi kaç uygulama geldi. ama bunun yanı sıra cihaz açılırken turkcell reklamı ve istemediğim bi sürü program yüklü geldi.sonrasında task manager adlı programı her açışımda kendi kendine uygulamaların açık olduğunu görüyorum. bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? istemediğim uygulamaları nasıl kaldırabilirim ? ve ben istemeden çalışan programlara engel olabilir miyim ? :))) umarım derdimi anlatabildim.

technoshark

technoshark

Üye
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım telefonun güle güle kullanman dileğiyle...
sonrasında task manager zaten arka planda çalışan uygulamaları oyunları vs. durdurman için kullanılan bir yazılım olduğu için :) tek tuşla durduruyorsun hepsini :)
Arka planda kendı kendıne açılan uygulamalar için bir formul varmı bilmiyorum ama task manager bu işi en iyi şekilde gören yazılım.

Güncelleme sonrasında Turkcell uygulamalarının gelmiş olması kötü olmuş, çünkü onları rom sayesinde iptal edebiliyorsun istersen, ama bu rom olayıda biliyorsundur ki senin telefonunun garanti kapsamından çıkmasına neden olabilir..

Ocean258

Ocean258

Üye
Task manager o arka planları durdurmak ıcın yazılmıs bı program hocam zaten.. ordan kapat dedıgın zaman olay bitmiş oluyor olması lazım.. Turkcell uygulamalarınıda takma kafana bı zararları yok kalsınlar ole.. :)

superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar. kardeşimde xperia x10 var sorunsuz task killer ile kapatıyo :) ama bende kapattığım halde kendi kendine progamlar açılıyo. root olmayı deneyecem ama bakalım hala soruna çözüm bulamadım. :)))

y n s c n

y n s c n

Üye
teşekkür ederim arkadaşlar. kardeşimde xperia x10 var sorunsuz task killer ile kapatıyo :) ama bende kapattığım halde kendi kendine progamlar açılıyo. root olmayı deneyecem ama bakalım hala soruna çözüm bulamadım. :)))

Markette birçok killer programı var, diğerlerini denemeden root işlemine girişmeyin.

Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun. Bende bir tane almak istiyorum hediye için ya Optimus Me yada Optimus One alıcam ama karar veremedim. Sen fiyat olarak ne kadara ve nereden aldın?

Ocean258

Ocean258

Üye
Aynen hocam arkadasın dedıgı gıbı bencede direk root işlemine girmene gerek yok :S

superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız ama :D turkcell reklamları ve programlarına uyuz oldum gereksiz kalabalık çok fazla çünkü. ayrıca açılan uygulamaları kapattığım halde tekrar çıkması ve romun kaptınca 1mb 1mb düşmesi beni geriyo :D

Hayırlı olsun. Bende bir tane almak istiyorum hediye için ya Optimus Me yada Optimus One alıcam ama karar veremedim. Sen fiyat olarak ne kadara ve nereden aldın?

490a aldım burda bi vodafone bayinden. genel fiyat zaten 500lerde.

Ocean258

Ocean258

Üye
Masha alacagın kısı kız arkadasınsa optimus me al bence.. tasarım olarak daha uygun bayanlara.. fiyatıda aynı şekilde :) tavsiye ederim ;)

superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu hallettim :) 2.3 gingerbread yükledim. gayet stabil ve hızlı hiç bi sorunu yok şimdilik :d hem root oldum hem recovery+firmware yükledim.

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaşlar sorunu hallettim :) 2.3 gingerbread yükledim. gayet stabil ve hızlı hiç bi sorunu yok şimdilik :d hem root oldum hem recovery+firmware yükledim.

Adına sevındım hocam..Gule gule kullan artık gereksız uygulamasız olarak :))

superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :)))

Ocean258

Ocean258

Üye
Telefonda başka bi sorun yok dımı? Şarj konusu yada ekran kalitesi hızı olarak ? Merak ettim bu sadece Optimus blacklerdemi böyle her modelinde aynımı..

superize

superize

Üye
    Konu Sahibi
valla :D hiç bu kadar memnun olmamıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt