sorun büyük....:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
sorun büyük....:)
arkadşlar ben yaklaşık 2,5 ay önce telefonumu servise vermiştim.sorun kapakta ve ışıklardaydı.ne zaman gelir diye sorduğumda;2 hafta içinde gelir dedi ve dediğim gibi 2,5 ay oldu.geçen gün aradım.telefonumu yenilemeye almışlar.yani yeni bi e65 gelecekmiş.bende sevindim tabi.ama bide öğrendim ki telefonun içini değiştirip kasasını yolluyolarmış.acaba böyle bir iş başından geçen varmı.yani telefonunu servise gönderipte yeni telefon gelip kasa aynen kalmış sadece içi değişmiş olan arkadaşlar varmı...bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler...:oke::):D

akula

akula

Üye
yokya dagiştirmede olsa 45 günü geçemez birde içini degiştirmek o rasını zannetmem komple degişri gibime gelir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hayır kasa aynı kalır iç degişir ama ben olsam tüketici haklarına başvururum çünkü 2,5 ay geçmiş komple yenisi iste. Tüketici hakları devreye girdimi hemen servis yumuşar..

akula

akula

Üye
hayır kasa aynı kalır iç degişir ama ben olsam tüketici haklarına başvururum çünkü 2,5 ay geçmiş komple yenisi iste. Tüketici hakları devreye girdimi hemen servis yumuşar..

evet bencede arkadasın dedigi gibi yap derim

Exalans

Exalans

Üye
ben varım dostum samsun d900 um bozulmuştu sorun 3 kere yenilendi onlarda kasayı değiştirip yolladılar kasadaki imei adresiyle telefondaki imei adresi farklıydı satana kadar bi ton uğraştım

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
peki tüketici halarına nasıl başvurabilirim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt