Sorumlu kaldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Sorumlu kaldım.

Yav sorumlu kaldım 1 ders yüzünden. Yazın kaç sınava giriliyor ?

spy ghost

spy ghost

Üye
valla o konuda bilgim yokta e-okulun yeni versiyonunu gösterdiğin için teşekkürler :islik

zaza

zaza

Üye
Benim zamanımda istediğin kadardı!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:bilmm

enkazcı1

Üye
ben nolcam yardım
h t t p : / /b1206.hizliresim.com/y/5/7j4bp.png
(boşlukları siliniz)

spy ghost

spy ghost

Üye
ben nolcam yardım

KayraBey

KayraBey

Üye
arkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedim :) ama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.

marist

marist

Üye
arkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedim :) ama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.

herkes aynı değildir abisi. :ehe

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Abi valla bende hiç çalışmadım bu sene ondan kaynaklaniyor. Birazda hocadan.

- - - Eklendi - - -

ben nolcam yardım
h t t p : / /b1206.hizliresim.com/y/5/7j4bp.png
(boşlukları siliniz)

off senin daha fena

spy ghost

spy ghost

Üye
abi ağzından bal damlıyor ya nasıl birşeydir bu :ehe ben bunu eğitim hayatımda 8. sınıf 2.dönem ve 9.sınıf 2. dönem yaptım başka da yok :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
3 Tane 1 De Bende var (4 Olabilir) Vericez Hayırlısıyla.

doctorrr

doctorrr

Üye
kesin dokuzdur kılpayı belki geçersin :)

enkazcı1

Üye
Abi valla bende hiç çalışmadım bu sene ondan kaynaklaniyor. Birazda hocadan.

- - - Eklendi - - -

off senin daha fena
eee o kadar çalıştık bunu yapmak için :d: neyse arkadaşlarla anlaştık sorumluluktan sonra playstationa gitcez 17 kişi sorumluluğa kaldı ama bizim tayfa 5 kişi :d:

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 dersten kaldım yav kahretsin :(

- - - Eklendi - - -

eee o kadar çalıştık bunu yapmak için :d: neyse arkadaşlarla anlaştık sorumluluktan sonra playstationa gitcez 17 kişi sorumluluğa kaldı ama bizim tayfa 5 kişi :d:

vay çakal :)

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye

zeka yapısı abi :) bir de tabi müfredat çok değişti

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
11 tane 5'im 4 tane 4'üm var :ehe Lise 2

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Sağlık meslek lisesinden bahsediyoruz.. Tüm arkadaşlarım anatomiden kalmıştı 1.sınıfta.
Ama benim notum 4 tü :D

Önce bir sınav açacaklar sana o sınavı geçemezsen yazın sonuna doğru bi sınav daha açılacak onu da geçemezsen kalırsın..

- - - Eklendi - - -

Bu arada sivil kıyafetle gitme sakın sınavlara. Almıyorlarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt