valla o konuda bilgim yokta e-okulun yeni versiyonunu gösterdiğin için teşekkürler![]()
ama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.arkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedimama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.

ben nolcam yardım
h t t p : / /b1206.hizliresim.com/y/5/7j4bp.png
(boşlukları siliniz)
abi ağzından bal damlıyor ya nasıl birşeydir buarkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedimama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.
ben bunu eğitim hayatımda 8. sınıf 2.dönem ve 9.sınıf 2. dönem yaptım başka da yok 
kaçıncı sınıftı3 Tane 1 De Bende var (4 Olabilir) Vericez Hayırlısıyla.
eee o kadar çalıştık bunu yapmak içinAbi valla bende hiç çalışmadım bu sene ondan kaynaklaniyor. Birazda hocadan.
- - - Eklendi - - -
off senin daha fena
neyse arkadaşlarla anlaştık sorumluluktan sonra playstationa gitcez 17 kişi sorumluluğa kaldı ama bizim tayfa 5 kişi 
kaçıncı sınıftı

eee o kadar çalıştık bunu yapmak içinneyse arkadaşlarla anlaştık sorumluluktan sonra playstationa gitcez 17 kişi sorumluluğa kaldı ama bizim tayfa 5 kişi
![]()

arkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedimama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.
bir de tabi müfredat çok değiştiarkadaşlar dersler bu kadar zor mu yoksa siz mi tembel siniz? bende 11 yıl okudum ve toplam 22 karne aldım.hiç orta diye not bilmem.eğer notum 4 gelecekse sözlüye kalkar 5 olsun diye uğraşırdim.evde ders çalışmazdım.bu yüzden dayak bile yedimama yıl sonu takdir getirdiğim zaman herkesin ağzı açık kalırdı.