Soruma Cevap verebilecek kimse yok mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guljcan

guljcan

Üye
    Konu Sahibi
Soruma Cevap verebilecek kimse yok mu ?
iyi günler,
samsung B5310 var bende. telefonumda dosyalar>Diğer dosyaların içinde _Temporary_Folder_40PP , _Temporary_Folder_4FTS, _Temporary_Folder_4FTC
şeklinde 3 tane klasör kendiliğinden oluştu. Bu klasörler telefonun hafızasında bulunuyor silinmiyor,taşınmıyor,adları değiştirilmiyor,içine dosya vs atılmıyor. Bu klasörleri telefona format atmadan silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. lütfen yardım edin.

jigsaw_54

Üye
muhtemelen virüs onlar usb kablosuyla pc'ye bağla telefon hafızası çıkıyorsa ordan silmeyi dene veya virüs taraması yap

waycell

waycell

Üye
telefondan internete giriyorsun galiba...bişey yok bırak kalsınlar silme gerekli dosyalar onlar erişimin olmadığı içinde müdahale edemiyorsun

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence de virüs onlar usb ye bağlayıp telefon hafızasından silmeyi dene:oke:

waycell

waycell

Üye
yapmayın arkadaşlar samsung işletim sisteminde virüs olurmu hiç temprory folders geçici dosyalar demek ya bir programa aittir yada internete girdiğinden oluşmuştur sakıncalı bişey değiller yani kaldıki arkadaş klasor oluştu diyor siz klasörlere virüs diyorsunuz

guljcan

guljcan

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen virüs onlar usb kablosuyla pc'ye bağla telefon hafızası çıkıyorsa ordan silmeyi dene veya virüs taraması yap

bence de virüs onlar usb ye bağlayıp telefon hafızasından silmeyi dene:oke:

kablosunu takınca hafıza kartı gözüküyor sadece onlarda telefon hafızasında kayıtlılar onlar gözükmüyorki :(

----------Eklendi @ 21:03:09 ---------- Yazıldı @ 21:01:39 ----------

yapmayın arkadaşlar samsung işletim sisteminde virüs olurmu hiç temprory folders geçici dosyalar demek ya bir programa aittir yada internete girdiğinden oluşmuştur sakıncalı bişey değiller yani kaldıki arkadaş klasor oluştu diyor siz klasörlere virüs diyorsunuz

evet bende sizin söylediğiniz gibi olduğunu duymuştumda silmek istedim ben bunları boşu boşuna fazlalık yapıyorlar. İnternete giriyorum fazla acaba ondan mı birde bu aralar çok fazla program oyun vs kurmuştum.

jigsaw_54

Üye

hocam öyle bi oluyor ki :D benim virüstür dememdeki sebebim silinmiyor taşınmıyor vs olmasından dolayıydı... ben kesin öyledir demedim sadece öneri verdim ayrıca klasör isimlerini de önemsemeden geçtim :)

Peocawe

Peocawe

Üye

Katılıyorum. Virüsle alakasız dosyalar internetten kaynaklı.

guljcan

guljcan

Üye
    Konu Sahibi
peki ben bu klasörleri nasıl silebilirim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt