ali gerçekten bilmediğinden mi soruyosun yoksa konu sayını arttırmak için mi anlayamadım ne zaman foruma girsem heryerde senin adına rastlıyorum

ali gerçekten bilmediğinden mi soruyosun yoksa konu sayını arttırmak için mi anlayamadım ne zaman foruma girsem heryerde senin adına rastlıyorum

bu ve bunun gibi birkaç önemsiz ve hata gereksiz konu hemde sistem modifaksion gibi önemli bir bölümde bunları sadece hayretle izliyorum ve maxsi yönetinine şunu deme hakımız vardır herhelde şim ben bir iki insana cvp verdim diye bana ve kotukoylu kardeşime ceza veriyorsunuzda böyle forumu çöpluğe dönüştüren konulara nasıl onay veriyorsunuz ozaman burda bir adeletsizlik var bana göre
fatih arkadaşım yukarda tam beli değil ama anladığım kadarıyla bana bir yorum yapmış şimdi fatih kardeş bu forumda az çok beni tanırlar sende tanıyosun ben 2008den beri buraya üyeyim ve 2007 den beri bu yazılım işi ile uğraşıyorum benim amacım rütbe ve makam olsaydı inan şu an bu forumda yada başka yerde benim durumum ve konumum farklıydı benim burda cfw paylaşmamın tek sebebi vardı son zamanlarda özel yapılan cfw lerde inanılmaz hatalar vardı ben birkaçtane sorunsuz cfw yapıp insanlara sunduktan sonra çekilecektim ki zaten öğle yaptım gerçi sağolsunlar bırakmadılar tam olarak ben hata bu görüşümü ilk cfw"de estami kardeşlede paylaşmıştım o şahitir paylaşıma neden girdiğimi kimsenin arkamda yas tutmasını zaten beklemedim beklememde eğerki ben bir iz bırakmışsam aranırım bu bana yeter tekrar diyorum fatih kardeşim emin olki ne rutbe nede makam umrumda değil isteseydim şu an 700 800 adet konum olurdu biraz araştır 38 konum var bir tane gereksiz konumu bul eywallah derim son olarak şunuda belirteyim ben kimseye forumu bırakacam demedim sadece şunu sık sık dile getirdim cfw işini beli bir süre duruma göre belki de tamamen bırakabilirim dedim neyse aslında cvp yazmıyacaktım ama açıklama gereği duydum herkase iyi forumlar
fatih kardeşim yinede görüşündür herkesin görüşüne eywallah demesinide biliriz
bunu son zamanlarda dile getirtim zaten ayrıca bu bölüm saygısız ve konuşmasını bilmeyn insanlarla doldu özellikle son zamanlar ki siz de zaten farketmişsinizdir kaç kişiyi kaybettik gereksiz insanlar yüzündensonuna kadar katılıyorum r@sim bence site yönetimi sınıfta kaldı birçok konuda başta konularla ilgilenmiyorlar saçma sorular saçma konular ile site tam bir çöplüğe döndübunu son zamanlarda dile getirtim zaten ayrıca bu bölüm saygısız ve konuşmasını bilmeyn insanlarla doldu özellikle son zamanlar ki siz de zaten farketmişsinizdir kaç kişiyi kaybettik gereksiz insanlar yüzünden

kesin yabancı forumdan maxicep i bitirmek üzere gönderilmiş bir ajan phtp midir nedir oradan olabilir kahrolsun amerikan emperyalizmien olmadı kahrolsun faşizim
gönderdilerrasim kardeşim yorum sana değil ali emreye forumu bırakmıs ondan yazdım senin gibi üstadlara saygımız vardır üzerine alınma yeni paylaşımlarinı bekliyoruz