Soru- Önemli olan fatura mı? Yoksa garanti belgesi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Soru- Önemli olan fatura mı? Yoksa garanti belgesi mi?
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.
5-6 ay kadar önce aldığım telefonumun faturasını kaybettim sanırım. Satma planlarım bir nevi suya düştü, kutusunun içinde garanti belgesi var. Fatura mı garanti konusunda öncelikli yoksa garanti kâğıdı mı?

vavra22

vavra22

Üye
ben cep telefonumu satarken benden fatura istediler telefonu aldığın yere ulaşabilirsen tekrar görüş bakalım
garantisi devam ediyorsada garanti belgesi istediler

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Alışveriş merkezinden almıştım. Fatura mı tekrar alabilir miyim acaba?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tabiki fatura :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
vavra22

vavra22

Üye
bence aldığın yerle kesin görüşmelisin kardeşim prosedürü bilmiyorum ama verebilirler diye tahmin ediyorum

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4737516' Alıntı:

tekrar fatura keseceklerini sanmam ama sen kullanma klavuzundaki garanti belgesi bölümünü doldurt garanti belgesı o'dur.

Gecenin bu yarısı ilginiz için teşekkürler. Son olarak onu nasıl doldurttabileceğim konusunda bilgi verir misiniz?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Faturanın kopyası onlarda var ama verirler mi bilmem. Git şansını dene. Bir de telefonun faturası yanında olmadan da servise bırakabilirsin. Yani satacağın kişiye netten imei sorgulamasıyla telefonun garantisi olduğunu gösterirsen kabul edebilir.

bountykiller

bountykiller

Üye
tüketici haklarına gidicm fatura kesin lazım dersin, bi kopyasını verirler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Gecenin bu yarısı ilginiz için teşekkürler. Son olarak onu nasıl doldurttabileceğim konusunda bilgi verir misiniz?

aldığın yere götürüp fatura koçanında ki kopyasında olan bilgileri garanti belgesine yazacak mühür veya kaşe vurdurmayı unutma.fatura kesmez sanırım çünkü bir cihazı iki kez satmış görünür faturada.

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz ve alakanızdan dolayı hepinize teşekkürler, gidip şansımı denicem sonucu 1 hafta içerisinde yazarım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokiaysa gerek yok servis faturasızda tamir ediyor imei numarasından tanıyorlar ama sadece nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt