[SORU]Notebook'lara Sonradan Ekran Kartı Takılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
[SORU]Notebook'lara Sonradan Ekran Kartı Takılabilir mi?
Arkadaşlar Dell İnspiron N5110 Laptop kullanıyorum ekran kartı bana vasat gibi geldi. Nvidia GeForce Gt525M Kullanıyorum. İnternette biraz araştırdım. Ekran Kartı kötü gibi gözüküyor. Notebooklar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Sizce ekran kartım nasıl ve değiştirilebilirmi?

ANIL

ANIL

Admin
Bu konuda hakkında detaylı bir bilgim yok ama kartın uyumlu olması, girişlerin uyumlu olması gerekiyor. Adaptörün gücü yeni ekran kartının gücünü kaldırabilmesi gerekir. Isınma sorun yaratabilir.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda hakkında detaylı bir bilgim yok ama kartın uyumlu olması, girişlerin uyumlu olması gerekiyor. Adaptörün gücü yeni ekran kartının gücünü kaldırabilmesi gerekir. Isınma sorun yaratabilir.

Peki ekran kartım nasıl şuanda hiç oyun denemedim. Nvidia GeForce GT525M

ANIL

ANIL

Admin
Kötü bir kart değil. Güncel oyunları bazı oyunlarda grafik ayarlarını düşürerek rahat oynarsın. Linkten kartla ilgili bilgi alabilirsin.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Kötü bir kart değil. Güncel oyunları bazı oyunlarda grafik ayarlarını düşürerek rahat oynarsın. Linkten kartla ilgili bilgi alabilirsin.
Verdiğiniz site için teşekkür ederim. Masaüstünde olan Radeon HD 4700 ile hemen hemen aynıymış :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt