[Soru] Nokia 5800 XM Güncelleme [Soru]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuskafe

Üye
    Konu Sahibi
[Soru] Nokia 5800 XM Güncelleme [Soru]
Arkadaşlar aynı konu daha önce açılıp açılmadığına zamanım kısıtlı olduğu için bakamadım o yüzden eğer daha önce sorulduysa kusura bakmayın.
Nokia nın 5800 XM 60.0.003.C01.01 Güncellemesi Paylaşıma Sunuldumu acaba? Telefonumun Yazılım Güncelleme bölümünden buna ulaşamıyorum. yardım ederseniz çok müteşekkir olurum :)

yunus1309

yunus1309

Üye
v60 yanılmıyorsam 2011 9. Ayda çıktı ilk çıktığı gün kurmuştum cihaz güncellemelerinde yeni güncellemeler seçeneğinden bulabilirsin fakat bazı 5800larda yeni güncellemeyi bulmuyor ben yükledim arkadaşımın da aynı cihazdan var onda güncelleme yok uyarısı alıyoruz tek çare usb üzerinden nokia suite programını indirip pc yardımıyla yüklemek daha kolay ve telefondan bulamadığın birçok güncellemeyi suite yardımıla yükleyebilirsın

jr_jamis

Üye
22_09_20110 v 60.0.003 aga bundan snra güncleme daha çıkmadı

byzuzuy

Üye
selam arkadaşlar güncellemeye çalıştım hem telefondan hem pc suite yazılımından fakat şöyle bir hata alıyorum.

/!\ Cihazla olan bağlantı kesildi :off:

Telefon bağlı depolamada açılıyor pc suit ile açtığımda da açılıyor ama iş güncellemeye gelince böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
telefona hard format attım telefon güncellemesi hariç diğer güncelleştirmeleri de yaptım ama bu sorunu aşamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt