Uygulama [Soru]En hızlı launcher

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Xperia launcher deneyin

KingDroid

KingDroid

Üye
Abi zeam Launcher kullan mükemmel çok stabil telefonun kendi Launcher uygulamasından daha çabuk toparlıyor

KırcalıHolding

Üye
Tsf shell yükle hem kasmaz hemde profesyonel bir launcher kullanırsın.tabi eklentilerini yüklemeyi unutma

askımm

Üye
Millet dolanip druo kndi launcherine en stabil buu bnce... Okadar launcher denedim touchwz s4:spr

mürteza16

mürteza16

Üye
s5 launcher hızlı gerçekten.

KingDroid

KingDroid

Üye
Fikir degistiriyorum abi xperia z1 launcher buldum xda dan cok guzelBir de greenify kur uygulamalari uyut simdi rootsuz telefonda da kisitli olarak calisiyor

fg514

Üye
sana bisey soyleyeyim en hzli launcher die bisey yok sen yine telin kendi launcherini kullan hepsinde donma oluyor hem telefonunda(azda olsa bazilarnda) sen yine bozma orjinalligi

KingDroid

KingDroid

Üye
sana bisey soyleyeyim en hzli launcher die bisey yok sen yine telin kendi launcherini kullan hepsinde donma oluyor hem telefonunda(azda olsa bazilarnda) sen yine bozma orjinalligi
Sen de haklısın ama bazen değişiklik de iyidir mesela ben sildi xperia Launcher kullanıyorum şu ana kadar stok Launcher bin defa yeniden uygulama listesini yüklemeye çalışırdı ama bu böyle yapmıyor yapsa da 2 saniyede yüklüyor listeyi stok Launcher gibi on saat bekletmiyor

Telefonum huawei y320

Neverland1

Üye
Google now launcher en iyisidir.

The Shadow

The Shadow

Üye
Benim telefonda en iyi nova calisiyor :)